Dette ifølge en meddelelse fra virksomheden, hvor de vil samarbejde med et russisk firma kaldet 3D Bioprinting Solutions. Ved at bruge denne udskrivningsteknik kombinerer de brugen af kyllingeceller og plantematerialer til at hjælpe med at skabe smagen og tekstur af kylling, samtidig med at virksomhedens signatursmag bevares.
Ifølge Yusef Khesuani, medstifter og administrerende partner af 3D Bioprinting Solutions lyder det:
“3D bioprinting technologies, initially widely recognized in medicine, are nowadays gaining popularity in producing foods such as meat. In the future, the rapid development of such technologies will allow us to make 3D-printed meat products more accessible and we are hoping that the technology created as a result of our cooperation with KFC will help accelerate the launch of cell-based meat products on the market.”
Dette er faktisk ikke første gang KFC forsøger at ændre deres madproduktion. Sidste år gik virksomheden sammen med Beyond Meat for at tilbyde plantebaseret stegt "kylling", hvilket viste sig at være en bragende succes, og alt endte med at blive udsolgt på få timer.
Source & Image credit:
KFC