Om AMD.

Grundlagt i 1969 som et start-up firma i Silicon Valley, begyndte AMD en rejse med et dusinvis af medarbejdere der primært fokuserede på halvlederprodukter. Fra disse beskedne begyndelser er AMD vokset til en global virksomhed med 10.000 ansatte og faciliteter i flere lande, heriblandt internationale salgskontorer, monterings- og fremstillingsfaciliteter i Malaysia og Kina. AMD er i dag blandt de største producenter af processorer, og udgør en rigtig stor spiller i mikrochip-industrien.


AMD's Produktudvikling.

AMD producerer og udvikler højtydende computer- og visualiseringsprodukter til at løse nogle af verdens hårdeste og mest interessante udfordringer. De mener at der aldrig har været et bedre tidspunkt at være i halvlederindustrien, og AMD fortæller at de er klar til at tackle de næste 50 år med udvikling af nye højtydende processor-komponenter til deres kunder.


AMD's Kvalitetspolitik.

AMDs kvalitetspolitik er en erklæring for deres forpligtelse til at opretholde deres produkter til de højeste standarder. AMD bestræber sig på konstant at forbedre deres produktdesign og deres mål er at levere højtydende kvalitetsprodukter til deres kunder, ved hjælp af innovative løsninger, samarbejde og langsigtede partnerskaber.


AMDs Indkøbsorganisation.

AMDs indkøbsorganisation er ansvarlig for at sikre at alle indkøb er optimeret til at afbalancere omkostninger, kvalitet og levering. AMD benytter sig af leverandører som er forpligtet til at levere de højeste standarder for kvalitet, samtidig med at de anerkender deres behov for konkurrencedygtige priser.


AMDs Miljøpolitik.

AMD fokuserer på at udvikle energieffektive processorer og er ifølge deres politik, forpligtet til at drive virksomheden og deres fabrikker så at de løbende reducerer deres elforbrug og drivhusgasemissioner.


Vores partnere