ASRock


Om ASRock

ASRock producerer en række forskellige hardwareprodukter, som bundkort, grafikkort, routere, mini-pc'er, industrielle systemer og servere. ASRock er dog mest kendt for deres bundkort, som var det første produkt som virksomheden udviklede og producerede tilbage i begyndelsen af 2000-tallet. 


ASRock bestræber sig på konstant at forbedre deres produktlinje. Virksomheden tager udgangspunkt i deres 3C-Designkoncept, som indebærer "creativity, consideration, og cost-efficiency". ASRock udforsker alternative muligheder og nye teknologier når de udvikler deres hardwarekomponenter. Derudover er ASRock miljøbevidste og udvikler innovative, og bæredygtige produkter.ASRocks Historie

ASRock Inc. blev grundlagt i 2002 og specialiserede sig primært indenfor bundkort. ASRock udsprang oprindeligt fra Asus i begyndelsen af 2000-tallet, for at konkurrere med virksomheder som Foxconn om OEM-markedet. Siden da er ASRock vokset hurtigt og er i dag blevet verdens tredje største bundkortmærke. med hovedkontor i Taipei, Taiwan og filialer i Europa og USA. 


Det unge og pulserende firma målretter deres produkter fra mainstream til entusiast segmentet. ASRock har et solidt omdømme på verdensmarkedet takket være deres pålidelighed og dygtighed. ASRock udvidede deres virksomhed i 2007 efter en vellykket børsnotering på Taiwan Stock Exchange, og har i dag distributører i over 90 lande over hele verden og filialer i Europa, USA og Kina.


SEE LAST ARTICLES

VORES PARTNERE

Synology
Olympus
Razer
MSI
Cooler Master
Cougar Gaming
Corsair
AMD
ASRock
Deepcool
Seasonic
Gigabyte