be quiet! producerer strømforsyninger, PC kabinetter, blæsere samt vand- og luftkølingsløsninger til PC markedet. Som navnet antyder, er der fokus på lydsvage løsninger. Det er dog stadig løsninger, som leverer førsteklasses ydelse takket været be quiets passion for kvalitet og præcision.

Der er specielt fokus på kvalitet og detaljer. Det er også derfor at be quiet! har deres egne eksperter, som står for produktdesign, udvikling, test og kvalitetskontrol placeret i deres hovedkvarter i Tyskland. 

Blæsere spiller en stor rolle for at begrænse støjen fra en PC. De specielt udviklede Silent Wings og andre blæserprodukter, bruges på tværs af hele produktserien fra be quiet!

De er alle sammen udstyret med et udvalg af forskellige støjreducerende features, som specielle lejer, motorer designet til lydsvage formål og specielle støj og vibrationsdæmpende gummibeslag. 

Sammen med de støjsvage, men kraftige blæsere, sikrer be quiet! produkterne en god balance imellem køling og støjsvage produkter. 


 


be quiet! er dog ikke kun køleløsninger, men også producent af strømforsyninger af høj kvalitet. Her er der naturligvis også fokus på, at produkterne skal være støjsvage. Det er dog også strømforsyninger af høj kvalitet.

Det betyder blandt andet, at be quiet!, i følge markedsanalyse lavet af GfK, har været blandt de bedst sælgende strømforsyninger i Tyskland siden 2007. 

Oven i det er det også igennem tiden blevet til en fast strøm af priser fra blandt andre European Hardware Association Community og testere og anmeldere fra hele verden.

be quiet! lever op til deres navn. Med mere end 20 års erfaring inden for produktudvikling, leverer be quiet! nogen af de mest lydsvage produkter på markedet. 


Vores partnere