Computerskærm

Computerskærm, også kendt som gamer skærm eller gaming skærm her i Danmark. Computerskærm er en super vigtig enhed til din computer og dit gaming setup. Hvis du ikke vælger den helt rigtige skærm, kan det bedste grafikkort i Verden ikke hjælpe dig.

Når du skal vælge skærm er der nogen ting at tage højde for. F.eks. om du har et Nvidia eller AMD grafikkort. Det er nemlig sådan at der findes en masse monitors som understøtter nogle fantastiske teknologier kaldet G-sync og FreeSync. Problemet er blot at det ikke er alle grafikkort som understøtter disse. Ligeledes skal du overveje hvilken opdateringshastighed, eller refresh rate, der skal være på din skærm. Noget nyt er at visse skærme ligeledes kan overclockes… Ja, den er god nok, skærme kan overclockes!
Herudover kan ting som størrelse, vægmontering, fod, forbindelsesmuligheder og paneltype også spille ind på valget af monitor.
Som du nok allerede helt klart fornemmer, så er der mange ting der kan spille ind, derfor har vi prøvet at samle alle svarene her på Tweak.dk og samtidig har vi implementeret en masse filtre, som forhåbentlig kan hjælpe dig rigtig langt hen ad vejen med at vælge den helt rigtige monitor til dit behov.
Hvis du bare vil se alle de skærme, som vi har testet, skal du selvfølgelig ikke vælge noget filter, på den måde kan du danne dig et fuldt overblik. Vil du derimod se noget helt specifikt, kan du eksempelvis vælge BenQ eller ASUS under brands.

Under brand, vælger du drop down menuen og klikker på BenQ. På fuldkommen samme måde fungerer de øvrige filtre. Vil du f.eks. kun se BenQ skærme som scorer over 4, så vælger du blot disse værdier. Du kan sågar vælge prisfiltre, så du kun ser monitors som ligger med en pris under 2.499kr.
Skulle du opleve at der slet ikke kommer nogen resultater, så kan du vende tilbage og justere lidt på dine krav indtil der kommer resultater i søgningen.

Kommer du i tvivl om hvad de enkelte ting betyder, så kan også klikke på den lille how-to knap, her vil vi så efter bedste evne, forsøge kort at forklare dig de mest gængse områder inden for skærme og valget af den rette skærm til netop dit behov. Det kunne f.eks. være hvilken skærm der egner sig bedst til gaming, film eller kontorbrug. Eller hvordan man matcher skærmteknologi med grafikkort, for at få den bedste ydelse.

I vores monitor test-sektion, vil du kunne finde alle de tests vi har lavet af forskellige skærme. Men husk, at vi anmelder altid alle produkter ud fra vores egen subjektive holdning, og derfor er det du læser vores oplevelser med produktet. Det sikrer dig imod en masse dikterede holdninger fra en producent - vi er altså din garant for et sagligt billede af produktet.
Nyheder knappen, skal du bruge hvis du er interesseret i at læse de seneste nyheder om monitors. Den kan især være relevant for dig, som foretrækker at være opdateret på de seneste trends og tendenser.
Læs Mere

LATEST POSTS IN Computerskærm

nye AOC gaming skærme på vej med 0,5ms responstid
Nyheder

AOC afslører lynhurtige 0,5 ms respons gaming monitors

     3

AOC annoncerede i dag to nye gaming skærme, der meget vel kan være det du personligt har ventet på, eller hvis du leder efter noget ekstra lækkert ... Læs Mere

Nyheder

Samsungs massive The Wall TV er nu tilgængelig i en 292 tommer, 8K luksus version

     3

Skulle du tilfældigvis lede efter et 292 tommer, 8K, HDR TV og tilfældigvis har vundet i lotteriet, har Samsung et fremragende bud på omtalte. ... Læs Mere

Nyheder

LG lancerer verdens første IPS gaming skærme med 1ms responstid

     3

LG’s nye gaming skærme vil helt sikkert appellere til gamer folket. De to nye skærme er, hvad der hævder at være verdens første IPS skærme, de ... Læs Mere

Nyheder

Samsung 240Hz G-Sync kompatibel buet CRG5 gamer skærm afsløret

     3

Samsung fylder godt i gadebilledet inden for computerskærme, og det samme gør sig gældende inden for gamer skærme. ... Læs Mere

Nyheder

Apple lancerer sin 32 tommers 6K Pro Display XDR

     3

Det ser ud til, at Apple kunne være tilbage i displaybranchen. På WWDC 2019 tog selskabet gavepapiret af et nyt Pro Display XDR. ... Læs Mere

Nyheder

ASUS ROG PG27UQX gaming monitor afsløret på Computex 2019

     3

Computex 2019 har denne uge afsløret en ny gaming monitor i form af PG27UQX fra ASUS, der består af en 27 tommer 4K Ultra HD gaming skærm med HDR s ... Læs Mere

SE FLERE

VORES PARTNERE