Computerskærm

Computerskærm, også kendt som gamer skærm eller gaming skærm her i Danmark. Computerskærm er en super vigtig enhed til din computer og dit gaming setup. Hvis du ikke vælger den helt rigtige skærm, kan det bedste grafikkort i Verden ikke hjælpe dig.

Når du skal vælge skærm er der nogen ting at tage højde for. F.eks. om du har et Nvidia eller AMD grafikkort. Det er nemlig sådan at der findes en masse monitors som understøtter nogle fantastiske teknologier kaldet G-sync og FreeSync. Problemet er blot at det ikke er alle grafikkort som understøtter disse. Ligeledes skal du overveje hvilken opdateringshastighed, eller refresh rate, der skal være på din skærm. Noget nyt er at visse skærme ligeledes kan overclockes… Ja, den er god nok, skærme kan overclockes!
Herudover kan ting som størrelse, vægmontering, fod, forbindelsesmuligheder og paneltype også spille ind på valget af monitor.
Som du nok allerede helt klart fornemmer, så er der mange ting der kan spille ind, derfor har vi prøvet at samle alle svarene her på Tweak.dk og samtidig har vi implementeret en masse filtre, som forhåbentlig kan hjælpe dig rigtig langt hen ad vejen med at vælge den helt rigtige monitor til dit behov.
Hvis du bare vil se alle de skærme, som vi har testet, skal du selvfølgelig ikke vælge noget filter, på den måde kan du danne dig et fuldt overblik. Vil du derimod se noget helt specifikt, kan du eksempelvis vælge BenQ eller ASUS under brands.

Under brand, vælger du drop down menuen og klikker på BenQ. På fuldkommen samme måde fungerer de øvrige filtre. Vil du f.eks. kun se BenQ skærme som scorer over 4, så vælger du blot disse værdier. Du kan sågar vælge prisfiltre, så du kun ser monitors som ligger med en pris under 2.499kr.
Skulle du opleve at der slet ikke kommer nogen resultater, så kan du vende tilbage og justere lidt på dine krav indtil der kommer resultater i søgningen.

Kommer du i tvivl om hvad de enkelte ting betyder, så kan også klikke på den lille how-to knap, her vil vi så efter bedste evne, forsøge kort at forklare dig de mest gængse områder inden for skærme og valget af den rette skærm til netop dit behov. Det kunne f.eks. være hvilken skærm der egner sig bedst til gaming, film eller kontorbrug. Eller hvordan man matcher skærmteknologi med grafikkort, for at få den bedste ydelse.

I vores monitor test-sektion, vil du kunne finde alle de tests vi har lavet af forskellige skærme. Men husk, at vi anmelder altid alle produkter ud fra vores egen subjektive holdning, og derfor er det du læser vores oplevelser med produktet. Det sikrer dig imod en masse dikterede holdninger fra en producent - vi er altså din garant for et sagligt billede af produktet.
Nyheder knappen, skal du bruge hvis du er interesseret i at læse de seneste nyheder om monitors. Den kan især være relevant for dig, som foretrækker at være opdateret på de seneste trends og tendenser.
Læs Mere

LATEST POSTS IN Computerskærm

Gigabyte G27F
Nyheder - 10 Jan  

Gigabyte afslører trio af nye gaming skærme på CES

     3

Gigabyte medbragte en trio af nye gaming skærme under dette års CES 2020 - Gigabyte G27F, G27QC og G32QC. ... Læs Mere

IMG_20200109_093334
Nyheder - 10 Jan  

CES 2020: LG giver os lækker gaming i stort format

     3

Hvis man gerne vil spille sin PC spil på en skærm størrelse end over det normale, eller bare have det bedste forudsætninger til sine konsolspil, s ... Læs Mere

MSI_CES 2020_MEG381CQR_Product Image
Nyheder - 09 Jan  

CES 2020: MSI opdaterer deres gaming skærme

     3

MSI har over den seneste tid gjort en del ud af at udvide deres udvalg af skærme både til gaming og til deres nye Creator serie af produkter. På CE ... Læs Mere

CES_2020_Cooler_Master_lancerer_to_gaming_skærme
Nyheder - 08 Jan  

CES 2020: Cooler Master lancerer to gaming skærme

     3

Cooler Master har netop præsenteret to gaming skærme under CES-messen 2020. De to skærme byder blandt andet på høj opdateringsfrekvens og et buet ... Læs Mere

Asus ROG Swift 360Hz
Nyheder - 06 Jan  

Asus ROG Swift 360Hz: Verdens hurtigste skærm

     3

Et tæt samarbejde mellem Asus og Nvidia har resulteret i Asus ROG Swift 360Hz: Verdens hurtigste skærm. Asus ROG Swift 360Hz er en G-Sync-kompatibel ... Læs Mere

nvidia-logo
Nyheder - 06 Jan  

NVIDIAs G-Sync skærm: 360Hz opdateringshastighed

     3

Normalt vis er den almene konsumer-computerskærme ikke bygget med banebrydende opdateringsfrekvenser, som man typisk finder på mere professionellem ... Læs Mere

SE FLERE

VORES PARTNERE

Synology
Razer
MSI
Cooler Master
Corsair
Deepcool
Olympus
AMD
Seasonic
Gigabyte