Computerskærm

Computerskærm, også kendt som gamer skærm eller gaming skærm her i Danmark. Computerskærm er en super vigtig enhed til din computer og dit gaming setup. Hvis du ikke vælger den helt rigtige skærm, kan det bedste grafikkort i Verden ikke hjælpe dig.

Når du skal vælge skærm er der nogen ting at tage højde for. F.eks. om du har et Nvidia eller AMD grafikkort. Det er nemlig sådan at der findes en masse monitors som understøtter nogle fantastiske teknologier kaldet G-sync og FreeSync. Problemet er blot at det ikke er alle grafikkort som understøtter disse. Ligeledes skal du overveje hvilken opdateringshastighed, eller refresh rate, der skal være på din skærm. Noget nyt er at visse skærme ligeledes kan overclockes… Ja, den er god nok, skærme kan overclockes!
Herudover kan ting som størrelse, vægmontering, fod, forbindelsesmuligheder og paneltype også spille ind på valget af monitor.
Som du nok allerede helt klart fornemmer, så er der mange ting der kan spille ind, derfor har vi prøvet at samle alle svarene her på Tweak.dk og samtidig har vi implementeret en masse filtre, som forhåbentlig kan hjælpe dig rigtig langt hen ad vejen med at vælge den helt rigtige monitor til dit behov.
Hvis du bare vil se alle de skærme, som vi har testet, skal du selvfølgelig ikke vælge noget filter, på den måde kan du danne dig et fuldt overblik. Vil du derimod se noget helt specifikt, kan du eksempelvis vælge BenQ eller ASUS under brands.

Under brand, vælger du drop down menuen og klikker på BenQ. På fuldkommen samme måde fungerer de øvrige filtre. Vil du f.eks. kun se BenQ skærme som scorer over 4, så vælger du blot disse værdier. Du kan sågar vælge prisfiltre, så du kun ser monitors som ligger med en pris under 2.499kr.
Skulle du opleve at der slet ikke kommer nogen resultater, så kan du vende tilbage og justere lidt på dine krav indtil der kommer resultater i søgningen.

Kommer du i tvivl om hvad de enkelte ting betyder, så kan også klikke på den lille how-to knap, her vil vi så efter bedste evne, forsøge kort at forklare dig de mest gængse områder inden for skærme og valget af den rette skærm til netop dit behov. Det kunne f.eks. være hvilken skærm der egner sig bedst til gaming, film eller kontorbrug. Eller hvordan man matcher skærmteknologi med grafikkort, for at få den bedste ydelse.

I vores monitor test-sektion, vil du kunne finde alle de tests vi har lavet af forskellige skærme. Men husk, at vi anmelder altid alle produkter ud fra vores egen subjektive holdning, og derfor er det du læser vores oplevelser med produktet. Det sikrer dig imod en masse dikterede holdninger fra en producent - vi er altså din garant for et sagligt billede af produktet.
Nyheder knappen, skal du bruge hvis du er interesseret i at læse de seneste nyheder om monitors. Den kan især være relevant for dig, som foretrækker at være opdateret på de seneste trends og tendenser.
Læs Mere

LATEST POSTS IN Computerskærm

acer_predator
Nyheder - 13 Nov  

Acer lancerer Predator CG437K P 43" 4K monitor

     3

Hvis det ikke kan blive stort nok når du skal game de nyeste spil, så har Acer en skærm der slår det meste. ... Læs Mere

razer-raptor-gaming-monitor
Nyheder - 22 Oct  

Razers $700 gaming monitor klar til bestilling

     3

Tidligere i år under af CES 2019 kastede Razer officielt deres hat ind i display segmentet, da de annoncerede Razer Raptor skærmen. ... Læs Mere

44417950892_d03ffe261e_b
Nyheder - 23 Sep  

Industrien sætter officiel standard for 8K TV

     3

Teknologibranchen har taget et vigtigt skridt med hensyn til fastsættelse af specifikationerne til 8K TV. Forbrugerteknologiforeningen har afsløret ... Læs Mere

gaming_monitor_guide_bfgd_tweak_dk
Guides - 11 Sep  

Gamer skærm: Guide til den bedste gaming skærm

     3

At finde den perfekte gaming skærm er noget nær en umulig opgave. Den bedste skærm til dig afhænger af dine behov, det udstyr du spiller på, og e ... Læs Mere

windows_opdatering_orange_skærm
Nyheder - 11 Sep  

Fejl i Windows opdatering gør skærmen orange

     3

Hvis du planlægger at opdatere din Windows 10 computer til den nyeste version, kan du med fordel udsætte denne proces en smule. ... Læs Mere

LG_nvidia_g_sync_tv
Nyheder - 10 Sep  

LG 2019 OLED TV med NVIDIA G-Sync support

     3

I de kommende uger sender LG en ny firmwareopgradering ud til LG 2019 OLED (model 65 / 55E9 og model 77/65 / 55C9), der bringer understøttelse til NV ... Læs Mere

SE FLERE

VORES PARTNERE

Synology
Olympus
Razer
MSI
Cooler Master
Cougar Gaming
Corsair
AMD
ASRock
Deepcool
Seasonic
Gigabyte