Cougar Gaming


Om Cougar


Rigtigt udstyr til rigtige spillere. Denne enkle sætning beskriver Cougar Gamings motto. Fra deres oprindelse i 2008 som producent af pc-strømforsyninger, kabinetter- og kølere, har Cougars mål altid været at levere hardware og pc-komponenter, der opfylder kravene til gamere og e-Sports spillere. For Cougar Gaming, og for dem, der mener at moderne computerspil både er en kunst, og en konkurrencepræget sport. Spil giver deres kunder mulighed for at udvikle færdigheder og udvide deres horisont. Computerspil rummer døren til verdener, hvor de mest komplekse tanker og de mest primære instinkter mødes for at give spilleren nye oplevelser. For at udnytte dette fuldt ud, er det vigtigt at udstyret er i orden.


Cougar Gaming spiludstyr er produceret til at give dig mulighed for korrekt at udnytte dine medfødte og lærte evner, uden at være begrænset af dit hardware. Den nøjagtige sporing i deres gamingmus vil få dine reflekser til at tælle. Svartiden i Cougar Gaming tastaturer vil sikre, at signalet leveres hurtigt til din computer og ikke forhindrer dig i at opnå den sejr du fortjener. Tilpasningssoftware kan belønner din planlægning og organisering, imens deres headsets sørger for at dine ører modtager det rigtige input. Endvidere sørger Cougars strømforsyninger for, at din computer får alt det brændstof den har brug for. Alt er designet til at fjerne alle de begrænsninger som holder dig tilbage.


For tiden inkluderer Cougar gaming udvalg af spilprodukter, tastaturer, computermus, headsets, etuier, strømforsyningsenheder, køling og relateret tilbehør. En komplet serie produkter af højeste kvalitet til den seriøse spiller.


SEE LAST ARTICLES

VORES PARTNERE

Synology
Razer
MSI
Cooler Master
Corsair
Deepcool
Olympus
Cougar Gaming
AMD
ASRock
Seasonic
Gigabyte