Deepcool

Om Deepcool

Deepcool blev grundlagt med det formål at levere de bedste termiske kølings-løsninger til kunder over hele verden. Deepcool blev først etableret i 1996 med hovedkvarter i Beijing, og fabriksanlæg i Shen Zhen. Her blev der produceret kølere og køletilbehør til desktop computere og servere. På grund af hurtige fremskridt inden for pc-sektoren udvidede Deepcool produktserien til også at inkludere AIO-flydende køleprodukter, kabinetter og strømforsyninger.


Deepcool har opbygget et globalt distributionsnet i omkring halvfjerds lande, så kunderne kan købe Deepcool-produkter online eller i den nærmeste lokale butik. Deepcool har et godt omdømme blandt almindelige brugere, spillere, overklokkere og modders. Firmaet har endvidere opnået en positiv medieeksponering og -dækning og vundet priser fra anerkendte professionelle websteder og magasiner.Deepcool er fuldstændig engageret i at bevare en høj brugertilfredshed, ved at imødekomme stadigt skiftende termiske behov i computerbranchen. 


Deepcool  slogan er "Nyd dit seje liv!" De vedtog navnet Deepcool, siden Deep Blue, et program der kører på en IBM-supercomputer som opnåede en jordskredssejr over Gary Kasparov, den daværende verdensmester i skak, i 1997. Denne milepæl demonstrerede klart at computere nu er blevet det mest kraftfulde værktøj til rådighed for den menneskelige race, og var det tidspunkt, da vi først startede vores forretning inden for køling af computere.


SEE LAST ARTICLES

VORES PARTNERE

Synology
Razer
MSI
Cooler Master
Corsair
Deepcool
Olympus
AMD
Seasonic
Gigabyte