Om Fractal Design

Fractal Design blev grundlagt i 2007 i Gøteborg i Sverige. Fractal Design producerer computer kabinetter og tilbehør, sammen med strømforsyninger og køleløsninger til PC markedet. 


Alle deres produkter designes i Sverige, og har et fokus pĂĄ det simpelt nordisk design. Design og funktionalitet er i fokus og kommer altid før andet, som mange vil betegne som unødig, lir og flair. 


Fractal Design kom for alvor ind pĂĄ PC markedet med deres Define R2 kabinet, der med et fokus pĂĄ simpelt design og funktionalitet, ramte et behov i markedet som umiddelbart ikke fandtes andre steder. Siden da er det blevet til mange flere kabinetter fra Fractal design, som ogsĂĄ siden har udvidet deres sortiment til at omfatte en bredere vifte af PC tilbehør og produkter. 

Der er siden starten ogsĂĄ kommet mere flair ind i produkterne, hvilket for eksempel kan ses med deres Vector serie af kabinetter. Fokus er dog fortsat primært pĂĄ form og funktionalitet over alt andet. 


En fast del af designprocessen hos Fractal Design er, at der skal være en mening og en relevans, ved enhver af de features og funktioner i tilføjer til deres produkter. Samtidigt ønsker de at lave holdbare produkter, der kan klares at blive brugt i mange år.


Det betyder, at Fractal Design over ĂĄrene er blevet et velkendt brand blandt entusiaster pĂĄ PC markedet, som er ude efter et godt fundament for deres PC systemer.