Om Fractal Design.

Fractal Design blev grundlagt i 2007 i Gøteborg i Sverige. Fractal Design producerer computer kabinetter og tilbehør, sammen med strømforsyninger og køleløsninger til PC markedet. 


Alle deres produkter designes i Sverige, og har et fokus på det simpelt nordisk design. Design og funktionalitet er i fokus og kommer altid før andet, som mange vil betegne som unødig, lir og flair. 


Fractal Design kom for alvor ind på PC markedet med deres Define R2 kabinet, der med et fokus på simpelt design og funktionalitet, ramte et behov i markedet som umiddelbart ikke fandtes andre steder. 


Fractal Design's Produktlinje.

Siden da er det blevet til mange flere kabinetter fra Fractal design, som også siden har udvidet deres sortiment til at omfatte en bredere vifte af PC tilbehør og produkter. 

Der er siden starten også kommet mere flair ind i produkterne, hvilket for eksempel kan ses med deres Vector serie af kabinetter. Fokus er dog fortsat primært på form og funktionalitet over alt andet. 


En fast del af designprocessen hos Fractal Design er, at der skal være en mening og en relevans, ved enhver af de features og funktioner i tilføjer til deres produkter. Samtidigt ønsker de at lave holdbare produkter, der kan klares at blive brugt i mange år.

Det betyder, at Fractal Design over årene er blevet et velkendt brand blandt entusiaster på PC markedet, som er ude efter et godt fundament for deres PC systemer. 


Vores partnere