Gaming stol

Sammenlignet med kontorstole er gamer stole et forholdsvis nyt fænomen. Gamer stole beskriver ofte en stol som er konstrueret lidt som et racersæde i en sportsvogn, med vinger langs siderne som giver ekstra støtte til ryg og lænd. Gamingstolene er ofte godt polstrede og har et specielt design med producentens logo, aggressive farver og specielle syninger. Derudover kommer de fleste gamer stole med en ekstra pude til lænd og nakke som kan tages af hvis man ønsker det.

Der var engang hvor en skammel var tilstrækkelig, en tid hvor det var de færreste som var villige til at punge ud for en stol, når pengene i stedet for kunne bruges på bedre hardwarekomponenter i computeren. I dag er computernørder er i stigende grad begyndt at gå op i den stol, som de tilbringer meget af deres tid i foran computeren.

Der er altså et stigende antal af folk som går op i komfort og design, som derfor investerer i dyre gaming stole, da de mener at det at sidde godt er en lige så stor del af spiloplevelsen som et godt tastatur, en god mus eller en god computerskærm. Der er også dem som mener at en god gamer stol kan give dem et en fordel hvis de spiller konkurrenceprægede e-sports spil.

Gamer stole findes i mange forskellige former, varianter og med forskellige justerings muligheder. Nogle varianter kan bl.a. indstilles indenfor følgende områder: sædehøjde, dybde og rotation, vinklen på ryglæn og positionen på armlænet.

God komfort er altafgørende, når man sidder mange timer foran skærmen og dårlig ryg er ofte forbundet med en forkert siddeposition hos folk som arbejder på et kontor, eller gamere som tilbringer mange timer foran computeren derhjemme.

Statistikkerne viser at 86 % af danskere sidder ubekvemt på deres kontorstol og 50 % af disse giver alene stolen skylden. Risikoen for sygdomme og lidelser øges med 30 % i gennemsnit, hvis man sidder i en forkert position i mere end 6 timer om dagen. Et vigtigt parameter for at undgå disse lidelser, er naturligvis en god ergonomisk kontorstol eller gamerstol.

Der findes mange forskellige varianter af gamer stole, og med de mange muligheder kan det være en forvirrende proces at finde det rigtige hardware til dit behov. Derfor har vi samlet alle svarene her på Tweak.dk og samtidig implementeret en masse filtre, som kan hjælpe dig med at tilpasse din søgning.

Hvis du bare vil se alle de stole, som vi har testet, skal du selvfølgelig ikke vælge noget filter, på den måde kan du danne dig et fuldt overblik. Vil du derimod se noget helt specifikt, kan du vælge et bestemt brand eller score. Du kan sågar vælge prisfiltre, så du kun finder stole som ligger indenfor dit budget. Skulle du opleve at der slet ikke kommer nogen resultater, kan du vende tilbage og justere lidt på filtrene indtil der kommer resultater i søgningen.

Kommer du i tvivl om hvad de enkelte udtryk betyder, kan du læse vores guides, hvor vi efter bedste evne vil forsøge at forklare dig de mest gængse områder indenfor stole til gaming.

I vores test-sektion under gamerstole, vil du kunne finde alle de tests vi har lavet af forskellige typer gaming stole. Husk, at vi altid anmelder alle produkter ud fra vores egen subjektive holdninger, og derfor er det du læser vores oplevelser med produktet. Dette skåner dig for en masse opreklamerede tekster fra en producent. Vi er altså din garant for en ærlig vurdering af produktet.

Nyhedsknappen, skal du bruge hvis du er interesseret i at læse de seneste nyheder om gamerstole. Den kan især være relevant for dig, som foretrækker at være opdateret på de seneste trends.

Her på Tweak.dk finder du nyheder, tests og guides til alt indenfor gaming stole.
Læs Mere

LATEST POSTS IN Gaming stol

hermanmillerlogitechg
Nyheder - 27 Feb  

Herman Miller designer gamingstol med Logitech G

     3

High-end møbelfirma Herman Miller er gået sammen med Logitechs gaming brand, Logitech G, for at skabe en ny serie ergonomiske møbler til gamere. Vi ... Læs Mere

41647
Tests - 07 Feb  

Corsair T3 Rush Gaming stol: TEST

     3

Corsair T3 RUSH Gaming stolen står for skud i dag på Tweak.dk Gaming stole fylder meget i billedet inden for gaming, som har gjort, at næsten alle ... Læs Mere

CES_2020_Cooler_Master_lancerer_fire_gaming_stole
Nyheder - 09 Jan  

CES 2020: Cooler Master lancerer fire gaming stole

     3

Cooler Master har præsenteret en række gaming stole under årets CES-messe. Udvalget består af en Caliber R1 og R2 stol, Caliber X1 og til sidst Er ... Læs Mere

black_edition_hero_noblechairs_front
Tests - 03 Jan  

noblechairs HERO Black Edition

     3

Tilbage i sidste halvdel af 2018 kiggede min kollega Michael, på en gamerstol fra tyske noblechairs, som den gang høstede en pæn score og fik nogle ... Læs Mere

tweak_dk_secretlab_titan_softweave_cookies_&_cream_gamer_stol_27
Guides - 17 Dec  

Gamer stol 2019: Guide

     3

Er du interesseret i at købe en gamer stol, men ikke ved, hvor du skal starte? Bare rolig, alt hvad du skal gøre er at læse denne omfattende køber ... Læs Mere

secretlab-overwatch-edition-chaigamingstolers
Nyheder - 05 Nov  

Secretlab Overwatch Edition gaming stol frigivet

     3

Den hjælper dig ikke med at finindstille sigtekornet, men den får dig til at skille dig ud fra mængden på den fede måde. Secretlab har frigivet e ... Læs Mere

SE FLERE

VORES PARTNERE

Synology
MSI
Cooler Master
Corsair
Olympus
AMD
Seasonic
Gigabyte