Gigabyte

Om Gigabyte

Gigabyte, er en af verdens førende hardwareproducenter i pc-branchen, og de tilbyder en omfattende produktlinje, som primært henvender sig til gamere og pc-entusiaster som går op i æstetikken af deres produkter.


Gigabyte er fuldstændig engageret i at bevare en høj brugertilfredshed, og med deres ekspertise som omfatter forbruger-, forretnings-, gaming- og skysystemer, bruger Gigabyte forskning og innovation til konsekvent at imødekomme brugernes behov. 


Gigabyte er kendt for prisvindende hardwareprodukter som omfatter komponenter som bundkort, grafikkort, bærbare og mini-pc'er- og tilbehør. Gigabyte har endvidere revolutioneret pc-branchen med deres patenterede DualBIOS ™ og Ultra Durable ™ -teknologier.Aorus, er Gigabytes’s premium gamerbrand som leverer et bredt spektrum af højtydende produkter, der spænder fra bærbare computere, bundkort og grafikkort til mekaniske gaming-tastaturer og diverse andre hardwarekomponenter. Aorus produktlinjen tilbyder de mest ekstreme spiloplevelser for entusiaster over hele verden.


Gigabyte klar til at udvide deres kundekreds indenfor forretningsservere og skysystemer med hardware- og softwareløsninger, der integrerer AI- og AloT-applikationer til at udvikle den ideelle infrastruktur til 5G netværket.


“Opgrader dit liv” er Gigabytes slogan. De tror på at kun teknologi, der er lavet til kunden, taler til kunden. Gigabyte arbejder intensivt på at forbedre deres produklinje for hver ny generation. Gigabyte leverer også kontinuerligt pålidelig skyinfrastruktur til at hjælpe virksomheder med at optimere deres drift, samt til at fremme udvikling på det digitale marked.SEE LAST ARTICLES

VORES PARTNERE

Synology
MSI
Cooler Master
Corsair
Olympus
AMD
Seasonic
Gigabyte