AUTHOR : Peter M Pedersen
PUBLISHED : 2014-02-20 10:28:00

Chill SP-1 trådløs Bluetooth højttaler


Tweak.dk har før stiftet bekendtskab med danske Chill Innovation, som nu er på banen med SP-1, som er en trådløs Bluetooth højttaler, som vi i samme anledning har modtaget til test. SP-1 bryster sig af flot, skandinavisk design og lækker lyd i en lille, kompakt indpakning. Læs videre og se, om der her bliver skabt et behov.

Pris:

 

Chill SP-1 kan i skrivende stund (19-02-2014) købes for 649 kr. inkl. fragt. Klik på banneret herunder for at gå til HIFIprisers prisoversigt.

 

HIFIpriser banner

 

Klik på banneret herunder for at læse alt om Chill SP-1.

 

Chill logo

 

 

Konklusion:

 

Nu er det tid til at sammenfatte tankerne om Chill SP-1. Jeg havde ikke før hørt om Chill Innovation, men jeg må da sige, at navnet nu er fast cementeret på min lystavle, for hold da op, hvor har SP-1 gjort et godt indtryk. I brug får man følelsen af at sidde med en langt større enhed, end tilfældet er. SP-1 formår at vokse ud af sin relativt lille kasse, og den kan således sagtens spille et større rum op. Man skal selvfølgelig ikke forvente samme lyd, som man finder i flere større enheder, men disse koster også langt mere, end SP-1 gør. For den nette sum af knapt 650 kr. får man en højttaler, der, lige bortset fra lydstyrkereguleringen, er tæt på at imponere på alle punkter. Alt lige fra design over byggekvalitet og materialevalg til den faktiske performance er spot on.


Som det sikkert kan høres, så er jeg af den opfattelse, at prisen er mere end fair, og jeg vil anbefale jer at have SP-1 med i tankerne, hvis I står og skal ud at investere i en alsidig højttaler, der kan langt mere end blot at spille musik.


Vi kan derfor ikke andet end at lande på andet end et 9-tal og en ”Safe Buy”-award for et produkt, der på langt de fleste punkter gør som lovet, og som imponerer på disse, men som stadig har nogle få anker. Værsgo!

 

Godt:

  • Meget lækker indpakning – godt førstehåndsindtryk
  • Ekstra læderrem
  • Ydelsen kontra prisen
  • Design, byggekvalitet og materialevalg
  • Prisen er mere end fair

 

Knapt så godt:

  • En smule besværlig lydstyrkeregulering

 

Score: 9


VORES PARTNERE

Synology
Olympus
Razer
MSI
Cooler Master
Cougar Gaming
Corsair
AMD
ASRock
Deepcool
Seasonic
Gigabyte