AUTHOR : Elliott
PUBLISHED : 2016-09-23 19:00:00

GoPro lancerer ny drone


GoPro er kendt for action kamera, som kan monteres næsten hvor som helst, om det er på din hjelm, i bilen, båden ja kun fantasien og montage udstyret sætter grænserne. GoPro kan også sættes på eksterne droner, men hvorfor ikke har en drone hvor montagen er tilpasset til kameraet sammen med dronen.

GoPro er kendt for action kamera, som kan monteres næsten hvor som helst, om det er på din hjelm, i bilen, båden ja kun fantasien og montage udstyret sætter grænserne. GoPro kan også sættes på eksterne droner, men hvorfor ikke har en drone hvor montagen og systemet er tilpasset til kameraet sammen med dronen. 

 

Det bliver nu en realitet. GoPro har nemlig lanceret, deres første drone med mulighed for at let at montere dit GoPro kamera, så du kan lave de mest utrolig optagelser, uden at være bundet til at kameraet skal være i hånden på dig selv, eller være bange for montagen ikke holder godt nok på kameraet. 

 

Dronen kan pakkes ned til kun at fylde en rygsæk, du kan have med overalt. Selvfølgelig har du en controller med skærm med, så du kan se real time hvad din drone ser, og det er muligt at koble din smartphone til, så andre også kan følge med. 

 

Med denne løsning får du en drone der kan flyve 15 km/t, og der kan opnå en højde på 4.5km sammen med en distance på 1km. Batteri tiden holder dig kørende i 20 minutter. Hvilket måske ikke er så meget, men der skal tænkes på at batteriet både levere strøm til dronen og kameraet. 

 

Opladning af batteriet tager 1 time. 

 

Dronen er klar fra den 23. oktober og vil have en pris på 6699.- DKK

 

Dronen er kompatibel med: Hero Black 5, Hero 4 (black&silver) Hero Black 5 Session (kommer til foråeret).

 

VORES PARTNERE