Headset

Headsets kommer i alverdens forskellige varianter og udformninger, med mindst ligeså mange forskellige designs som der er tilslutningsmuligheder og typer. Det klassiske gamingheadset kan tilsluttes computeren med to jacksticks.

Et til lyd input og et til lyd output. Nyere headsets kommer med USB tilslutning og kan f.eks tilbyde surround lyd direkte i headsettet, som gør du kan leve dig endnu mere ind i spillet og få den sidste, afgørende forskel i duellen mod fjenden.
eSportens fremmarch har været med til at løfte både designet på headsets, som idag fås i alverdens former, farver og størrelser, men også lydkvaliteten har fået et kæmpe hop opad.
Det er derfor vigtigt at vide om du gerne vil have et trådløst headset, om det skal være over-ear, on-ear eller noget helt tredje, inden du går ud og køber. Den rette tilslutning skal vælges, og hvad giver bedst lyd?
Af den grund har vi på Tweak en masse filtre, som forhåbentlig kan hjælpe dig rigtig langt hen ad vejen med at vælge den helt rette Headset til dine behov.
Hvis du bare vil se alle de Headsets vi har testet, skal du selvfølgelig ikke vælge noget filter, på den måde kan du danne dig et fuldt overblik. Vil du derimod se noget helt specifikt, kan du eksempelvis vælge ASUS under brands.

Under brand, vælger du drop down menuen og klikker på ASUS. På fuldkommen samme måde fungerer de øvrige filtre. Vil du f.eks. kun se trådløse Plantronics headsets, og som har scoret over 4 på vores skala, så vælger du blot disse værdier. Du kan sågar vælge prisfiltre, så du kun ser Headsets som ligger på en pris under 1.300kr.
Skulle du opleve at der slet ikke kommer nogen resultater, så kan du vende tilbage og justere lidt på dine krav indtil der kommer resultater i søgningen.

Kommer du i tvivl om hvad de enkelte ting betyder, så kan også klikke på den lille how-to knap her vil vi så, efter bedste evne, forsøge kort at forklare dig de mest gængse områder indenfor Headsets. Det kan være alt lige fra hvilke forbindelsestyper der fungerer bedst, over materialevalg på kopperne til mikrofonfølsomhed.

I vores Headset test afdeling, vil du kunne finde alle de tests vi har lavet på Headsets. Husk, at vi anmelder altid alle produkter ud fra vores egen subjektive holdning, og derfor er det du læser vores oplevelser med produktet. Det garanterer dig også fra en masse dikterede holdninger fra en producent - vi er altså din garant for et sagligt billede af produktet.
Nyheder knappen, skal du bruge hvis du er interesseret i at læse de seneste nyheder om Headsets. Den kan især være relevant for dig, som foretrækker at være opdateret på de seneste trends og tendenser.
Læs Mere

LATEST POSTS IN Headset

SpeechOne headset til talegenkendelse
Tests - 19 Aug  

Philips SpeechOne professionelt headset til diktering

     3

Vi skal i dag se på et nyt produkt fra Philips. Der er tale om deres helt nye headset, SpeechOne, som markedsføres til professionelle med behov for ... Læs Mere

maxresdefault
Guides - 01 Aug  

De bedste gaming headset til PS4 og Xbox One

     3

Vi er kommet til konsolområdet, som er et område vi udvider mere på Tweak.dk med guides, spiltests og tests. I denne guide kigger vi på de produkt ... Læs Mere

corsair_hs70_wireless_gaming_headset_side_overview_tweak_dk
Guides - 27 Jul  

Bedste gamer headset 2019

     3

Valg af headset kan være en jungle, og for at danne os så et nuanceret overhovedet muligt har vi inkluderet både kablet headsets og trådløse head ... Læs Mere

Corsair_stereo_headset_HS35
Tests - 23 Jul  

Corsair HS35 Stereo Headset

     3

Er du på udkig efter et budget headset som skal kunne lidt det hele? Så stop engang, og læs med i vores test af Corsair HS35 Stereo headsettet. ... Læs Mere

Logitech-G-Blue
Nyheder - 04 Jul  

Nye Logitech G Blue gaming hovedtelefoner vil blive officielt afsløret 9. juli

     3

Om et par dage løfter Logitech officielt afslører deres nye Logitech G Blue gaming headsets, der er blevet teaset for i denne uge via Twitter. ... Læs Mere

large_front
Tests - 27 Jun  

COUGAR Phontum med komforten i top

     3

COUGAR er tilbage på Tweak med endnu et headset. Denne gang skal vi kigge på deres standard Phontum stereo gaming headset. Et headset beregnet til b ... Læs Mere

SE FLERE

VORES PARTNERE