Headset

Headsets kommer i alverdens forskellige varianter og udformninger, med mindst ligeså mange forskellige designs som der er tilslutningsmuligheder og typer. Det klassiske gamingheadset kan tilsluttes computeren med to jacksticks.

Et til lyd input og et til lyd output. Nyere headsets kommer med USB tilslutning og kan f.eks tilbyde surround lyd direkte i headsettet, som gør du kan leve dig endnu mere ind i spillet og få den sidste, afgørende forskel i duellen mod fjenden.
eSportens fremmarch har været med til at løfte både designet på headsets, som idag fås i alverdens former, farver og størrelser, men også lydkvaliteten har fået et kæmpe hop opad.
Det er derfor vigtigt at vide om du gerne vil have et trådløst headset, om det skal være over-ear, on-ear eller noget helt tredje, inden du går ud og køber. Den rette tilslutning skal vælges, og hvad giver bedst lyd?
Af den grund har vi på Tweak en masse filtre, som forhåbentlig kan hjælpe dig rigtig langt hen ad vejen med at vælge den helt rette Headset til dine behov.
Hvis du bare vil se alle de Headsets vi har testet, skal du selvfølgelig ikke vælge noget filter, på den måde kan du danne dig et fuldt overblik. Vil du derimod se noget helt specifikt, kan du eksempelvis vælge ASUS under brands.

Under brand, vælger du drop down menuen og klikker på ASUS. På fuldkommen samme måde fungerer de øvrige filtre. Vil du f.eks. kun se trådløse Plantronics headsets, og som har scoret over 4 på vores skala, så vælger du blot disse værdier. Du kan sågar vælge prisfiltre, så du kun ser Headsets som ligger på en pris under 1.300kr.
Skulle du opleve at der slet ikke kommer nogen resultater, så kan du vende tilbage og justere lidt på dine krav indtil der kommer resultater i søgningen.

Kommer du i tvivl om hvad de enkelte ting betyder, så kan også klikke på den lille how-to knap her vil vi så, efter bedste evne, forsøge kort at forklare dig de mest gængse områder indenfor Headsets. Det kan være alt lige fra hvilke forbindelsestyper der fungerer bedst, over materialevalg på kopperne til mikrofonfølsomhed.

I vores Headset test afdeling, vil du kunne finde alle de tests vi har lavet på Headsets. Husk, at vi anmelder altid alle produkter ud fra vores egen subjektive holdning, og derfor er det du læser vores oplevelser med produktet. Det garanterer dig også fra en masse dikterede holdninger fra en producent - vi er altså din garant for et sagligt billede af produktet.
Nyheder knappen, skal du bruge hvis du er interesseret i at læse de seneste nyheder om Headsets. Den kan især være relevant for dig, som foretrækker at være opdateret på de seneste trends og tendenser.
Læs Mere

LATEST POSTS IN Headset

front razer hammerhead true wireless høretelefoner headset gaming in-ear
Tests - 11 Dec  

Razer Hammerhead True Wireless: Test

     3

Hammerhead True Wireless er navnet på Razers nyeste in-ear headset, som vi tager et kig på i denne test. ... Læs Mere

bw-px7
Nyheder - 02 Dec  

Bowers & Wilkins lancerer ny headset P serie

     3

Hvis du leder efter et nyt par hovedtelefoner, kan de nye headsets i deres P serie måske være det du leder efter. Virksomheden har for nylig taget i ... Læs Mere

Sennheiser_kontor_headset_MB660_UC_MS_tweak_dk
Guides - 13 Nov  

Valg af høretelefoner: Hvilken type skal du vælge?

     3

Høretelefoner findes i mange forskellige designs, men falder typisk i fire forskellige typer: over-ear, on-ear, earbuds og in-ear. I denne guide sæt ... Læs Mere

Udklip
Nyheder - 13 Nov  

Guld Apple AirPods Pro: Pris 450.000 kroner

     3

De fleste kender priserne på Apple produkter, som mange finder fuld ud forståelig. Men gælder det også, når et par guld Apple AirPods Pro koster ... Læs Mere

Corsair_Void_RGB_Elite_WIreless_gaming_headset_høretelefoner_kasse
Tests - 13 Nov  

Corsair Void RGB Elite Wireless

     3

Corsairs nyeste trådløse gaming headset er netop landet til test. Her tager vi et nærmere kig på Void RGB Elite Wireless headsettet og ser, hvad d ... Læs Mere

Jabra Elite Active 65t intro
Guides - 05 Nov  

De bedste headsets til træning

     3

Træningscentret kan være et kedeligt men ofte nødvendigt sted for mange af os. Heldigvis har vi ofte en smartphone eller en MP3-afspiller i nærhed ... Læs Mere

SE FLERE

VORES PARTNERE

Synology
Olympus
Razer
MSI
Cooler Master
Cougar Gaming
Corsair
AMD
ASRock
Deepcool
Seasonic
Gigabyte