AUTHOR : Kim Monberg
PUBLISHED : 2015-12-17 16:17:00

CRYORIG M9i Intel CPU køler


CRYORIG er tilbage hos Tweak.dk med endnu en ny køler. Denne gang er det deres M9i model, som er en decideret Intel køler. Der findes sjovt nok også en M9a som er en AMD køler. Køleren er ikke så stor, men har alligevel en TDP på hele 120 Watt.

Så er CRYORIG tilbage hos Tweak.dk. Denne gang er det med en lille køler, som de kalder M9i. Det lille 'i' står for Intel, og de laver også en 'a' model til AMD. Køleren har en TDP på 120 Watt, samt en 92 mm blæser.

 

CRYORIG logo

 

Så er der video unboxing.

 

 

Få overblikket.

 

Køleren er en ret lille, men dog ganske nydelig køler. På den ene side er en 92 mm CRYORIG blæser monteret. Man har muligheden for at udvide med en blæser mere på den anden side. Så kan man køre et såkaldt push-pull system. Der er dæksel på toppen, for at dække for de grimme heatpipe ender. Alt i alt ganske lækkert.

 

 

Tager man blæseren af, kan man se på bagsiden, at det er en 2200 RPM blæser. Eller det vil sige at den kan køre med alt fra 600 - 2200 RPM, da det er en PWM blæser. På selve køleren kan man se, at der er vibrationsdæmpning monteret. Der følger ekstra clips med til en ekstra blæser, og også vibrationsdæmpning til den ekstra blæser.

 

 

Så er der bukkene på heatpipes. Jeg er lidt loren ved, at de krøller på indersiden som de gør. Jeg ved ikke om det har betydning for selve effektiviteten, men jeg synes altså ikke at det ser specielt godt ud når de gør det. Det er dog noget man ser ved mange producenter, så CRYORIG er ikke de eneste. Selve samlingen og overfladen på kølefladen er ganske fint lavet.

 


VORES PARTNERE

Synology
Olympus
Razer
MSI
Cooler Master
Cougar Gaming
Corsair
AMD
ASRock
Deepcool
Seasonic
Gigabyte