Om KIOXIA.

KIOXIA Europe GmbH (tidligere Toshiba Memory Europe GmbH) er det europæiske datterselskab af KIOXIA Corporation, en førende verdensomspændende leverandør af flash-hukommelse, solid state-drev (SSD'er) og softwareløsninger. Her ligger de unikt positioneret med deres brede produktsortiment, som gør deres kunder i stand til at drive deres lagertransformation ind i fremtiden.


Den 1. oktober 2019 startede firmaet på en frisk, under navnet KIOXIA Holdings Corporation. Navnet KIOXIA er en kombination af det japanske ord kioku, der betyder "hukommelse" og det græske ord axia, der betyder "værdi". Konceptet kioku, som understøtter deres mission og vision, går ud over begrebet hukommelse som blot data, til mere bredt at omfatte oplevelser, følelser og ideer.

KIOXIA Europe GmbH har kontorer i Tyskland, Frankrig, Spanien og Sverige.


KIOXIA's Vision.

KIOXIA bestræber sig på at føre et tæt samarbejde med deres kunder på tværs af alle voksende markeder, disse inkluderer mobil, desktop, cloud, datacenter og bilindustrien.

Indenfor disse industrier, leverer KIOXIA innovative hukommelsesteknologier, som er med til at accelerere udviklingen af transformationsløsninger der skaber værdi for kunderne.

Fra opfindelsen af flash-hukommelse i 1984 til nutidens banebrydende BiCS FLASH 3D-teknologi fortsætter KIOXIA med at flytte industrien fremad og har skåret en vej til en ny æra. Uanset hvad den digitale fremtid kræver, vil de blive ved med at udvikle nye innovative løsninger til deres kunder.

KIOXIA sætter deres kunder i stand til at skalere deres datalagring for at imødekomme den eksponentielle datavækst i den digitale verden.


Vores partnere