Kabinet

Kabinet, pc kabinet eller computer kabinet er den metalkasse (typisk) som al din lækre hardware bliver monteret i. Når det kommer til et computer kabinet, så findes de i alverdens forskellige former, farver, med lys og uden lys og utrolig meget andet.

Når du kigger på hvilket computer kabinet du skal bruge så er det især vigtigt at være opmærksom på kabinettets orientering, form-faktor og selvfølgelig dimensionerne. Alt dette kan være svært at overskue, og derfor forsøger vi at teste så mange cases som muligt på Tweak.
Når du bygger i et nyt kabinet skal der tænkes på kabelmontering, om strømforsyningen passer, hvorvidt det understøtter ATX, mATX eller måske ITX bundkort. Hvordan er airflowet? Vil du bruge vandkøling? og skal der måske også installeres noget super lækkert lys i? Spørgsmålene er mange, og kan være svære at finde svar på, hvis du bare skal lede ude på en computer forhandlers hjemmeside.
Derfor har vi prøvet at samle alle svarene her på Tweak.dk og samtidig har vi implementeret en masse filtre, som forhåbentlig kan hjælpe dig rigtig langt hen ad vejen med at vælge den helt rette case til dit behov.
Hvis du bare vil se alle de kabinet vi har testet, skal du selvfølgelig ikke vælge noget filter, på den måde kan du danne dig et fuldt overblik. Vil du derimod se noget helt specifikt f.eks et corsair kabinet eller Fractal Design kabinet kan du eksempelvis vælge corsair eller Fractal Design under brands.

Under brand, vælger du drop down menuen og klikker på Fractal Design. På fuldkommen samme måde fungerer de øvrige filtre. Vil du f.eks. kun se kabinetter som har som har scoret over 3 på vores skala, så vælger du blot disse værdier. Du kan sågar vælge prisfiltre, så du kun ser cases som ligger med en pris under 1.999kr.
Skulle du opleve at der slet ikke kommer nogen resultater, så kan du vende tilbage og justere lidt på dine krav indtil der kommer resultater i søgningen.

Kommer du i tvivl om hvad de enkelte ting betyder, så kan også klikke på den lille guides knap, her vil vi så efter bedste evne, forsøge kort at forklare dig de mest gængse områder inden for computer kabinet. Det kan være alt lige fra hvilke standarder der understøttes, over bedste brands til casemodding potentiale.

I vores kabinet test afdeling, vil du kunne finde alle de tests vi har lavet af forskellige pc kabineter. Men husk, at vi anmelder altid alle produkter ud fra vores egen subjektive holdning, og derfor er det du læser vores oplevelser med produktet. Det sikrer dig imod en masse dikterede holdninger fra en producent - vi er altså din garant for et sagligt billede af produktet.
Nyheder knappen, skal du bruge hvis du er interesseret i at læse de seneste nyheder om kabinetter. Den kan især være relevant for dig, som foretrækker at være opdateret på de seneste trends og tendenser.
Læs Mere

LATEST POSTS IN Kabinet

kabinet_showdown
Tests

Sammenligning af computerkabinetter

     3

Vi har taget tre kabinetter med et sammenlignings prisspænd fra 500 kroner og helt op til 2000 kroner. Vi tester og ser, om der er sammenhæng imelle ... Læs Mere

Cooler_Master_MasterCase_front_H100
Tests

Cooler Master MasterCase H100

     3

Cooler Master er tilbage med et helt nyt mITX kabinet, der netop er gået fri af sin NDA. Derfor står vi også klar med en anmeldelse. Står du derim ... Læs Mere

Tests

Cooler Master Silencio S600 - Stille og stilrent

     3

Cooler Master præsenterede under Computex en opdatering til deres Silencio kabinets serie. Nu er det nye familiemedlem trådt ind p&arin ... Læs Mere

Tests

Cougar Panzer EVO RGB gaming kabinet

     3

COUGAR har udgivet en ny model af deres Panzer EVO kabinet, nu med RGB fans. Lad os se, om den nye RGB model lever op til nutidens forventninger. ... Læs Mere

Nyheder

Computex 2019:NZXT genopfrisker deres populære H Serie

     3

NZXT, et navn synonymt med højkvalitets produkter gennem mange år. Producenten har netop frisket deres H-serie op med seks nye modeller i den opdate ... Læs Mere

Nyheder

Computex 2019: Cooler Master annoncerer nye kabinetter. Deriblandt Silencio S400 & Silencio S600

     3

Fra minimalistiske til mere bombastiske Black Edition varianter, kommer hver model nyeste teknologi og innovative design. ... Læs Mere

SE FLERE

VORES PARTNERE