Kabinet

Kabinet, pc kabinet eller computer kabinet er den metalkasse (typisk) som al din lækre hardware bliver monteret i. Når det kommer til et computer kabinet, så findes de i alverdens forskellige former, farver, med lys og uden lys og utrolig meget andet.

Når du kigger på hvilket computer kabinet du skal bruge så er det især vigtigt at være opmærksom på kabinettets orientering, form-faktor og selvfølgelig dimensionerne. Alt dette kan være svært at overskue, og derfor forsøger vi at teste så mange cases som muligt på Tweak.
Når du bygger i et nyt kabinet skal der tænkes på kabelmontering, om strømforsyningen passer, hvorvidt det understøtter ATX, mATX eller måske ITX bundkort. Hvordan er airflowet? Vil du bruge vandkøling? og skal der måske også installeres noget super lækkert lys i? Spørgsmålene er mange, og kan være svære at finde svar på, hvis du bare skal lede ude på en computer forhandlers hjemmeside.
Derfor har vi prøvet at samle alle svarene her på Tweak.dk og samtidig har vi implementeret en masse filtre, som forhåbentlig kan hjælpe dig rigtig langt hen ad vejen med at vælge den helt rette case til dit behov.
Hvis du bare vil se alle de kabinet vi har testet, skal du selvfølgelig ikke vælge noget filter, på den måde kan du danne dig et fuldt overblik. Vil du derimod se noget helt specifikt f.eks et corsair kabinet eller Fractal Design kabinet kan du eksempelvis vælge corsair eller Fractal Design under brands.

Under brand, vælger du drop down menuen og klikker på Fractal Design. På fuldkommen samme måde fungerer de øvrige filtre. Vil du f.eks. kun se kabinetter som har som har scoret over 3 på vores skala, så vælger du blot disse værdier. Du kan sågar vælge prisfiltre, så du kun ser cases som ligger med en pris under 1.999kr.
Skulle du opleve at der slet ikke kommer nogen resultater, så kan du vende tilbage og justere lidt på dine krav indtil der kommer resultater i søgningen.

Kommer du i tvivl om hvad de enkelte ting betyder, så kan også klikke på den lille guides knap, her vil vi så efter bedste evne, forsøge kort at forklare dig de mest gængse områder inden for computer kabinet. Det kan være alt lige fra hvilke standarder der understøttes, over bedste brands til casemodding potentiale.

I vores kabinet test afdeling, vil du kunne finde alle de tests vi har lavet af forskellige pc kabineter. Men husk, at vi anmelder altid alle produkter ud fra vores egen subjektive holdning, og derfor er det du læser vores oplevelser med produktet. Det sikrer dig imod en masse dikterede holdninger fra en producent - vi er altså din garant for et sagligt billede af produktet.
Nyheder knappen, skal du bruge hvis du er interesseret i at læse de seneste nyheder om kabinetter. Den kan især være relevant for dig, som foretrækker at være opdateret på de seneste trends og tendenser.
Læs Mere

LATEST POSTS IN Kabinet

mesh_td500_front_cooler_master
Tests - 28 Mar  

Cooler Master TD500 Mesh

     3

Cooler Master melder sig endnu en gang på banen med et nyt kabinet, denne gang med navnet TD500 Mesh. Vi har at gøre med et miditower som har fokus ... Læs Mere

itx_era_front_fractal_Design
Tests - 19 Mar  

Fractal Design ERA ITX: TEST

     3

Fractal Design har længe været kendt for deres yderst stilrene og anonyme kabinetter, som ofte har været nogle firkantede kasser – her tænker je ... Læs Mere

design_fractal_front_vector_RS
Tests - 27 Feb  

Fractal Design Vector RS: TEST

     3

Vi fortsætter vores lille stime af Fractal Design produkter, med et kig på endnu et af deres kabinetter. Denne gang er det deres Vector RS der står ... Læs Mere

fractal_7_define_front_design
Tests - 27 Feb  

Fractal Design Define 7 midtower kabinet: TEST

     3

Define serien fra Fractal Design er uden tvivl en af deres mest populære kabinet modeller igennem tiden. Vi skriver nu 2020 og Fractal Design er klar ... Læs Mere

Cooler_Master_lancerer_MasterBox_TD_500_Mesh
Nyheder - 10 Feb  

Cooler Master lancerer MasterBox TD500 Mesh

     3

Cooler Master har netop lanceret et nyt kainet - MasterBox TD500 Mesh. Kabinettet byder blandt andet på et sidepanel i hærdet glas, et frontpanel i ... Læs Mere

CES_2020_Cooler_Master_præsenterer_nye_cases
Nyheder - 08 Jan  

CES 2020: Cooler Master præsenterer nye kabinetter

     3

Cooler Master har netop under årets CES-messe, præsenteret nye line-ups af MasterBox kabinettet, som inkluderer MasterBox TD500 Mesh, NR600P, samt M ... Læs Mere

SE FLERE

VORES PARTNERE

Synology
MSI
Cooler Master
Corsair
Olympus
AMD
Seasonic
Gigabyte