Kabinet

Kabinet, pc kabinet eller computer kabinet er den metalkasse (typisk) som al din lækre hardware bliver monteret i. Når det kommer til et computer kabinet, så findes de i alverdens forskellige former, farver, med lys og uden lys og utrolig meget andet.

Når du kigger på hvilket computer kabinet du skal bruge så er det især vigtigt at være opmærksom på kabinettets orientering, form-faktor og selvfølgelig dimensionerne. Alt dette kan være svært at overskue, og derfor forsøger vi at teste så mange cases som muligt på Tweak.
Når du bygger i et nyt kabinet skal der tænkes på kabelmontering, om strømforsyningen passer, hvorvidt det understøtter ATX, mATX eller måske ITX bundkort. Hvordan er airflowet? Vil du bruge vandkøling? og skal der måske også installeres noget super lækkert lys i? Spørgsmålene er mange, og kan være svære at finde svar på, hvis du bare skal lede ude på en computer forhandlers hjemmeside.
Derfor har vi prøvet at samle alle svarene her på Tweak.dk og samtidig har vi implementeret en masse filtre, som forhåbentlig kan hjælpe dig rigtig langt hen ad vejen med at vælge den helt rette case til dit behov.
Hvis du bare vil se alle de kabinet vi har testet, skal du selvfølgelig ikke vælge noget filter, på den måde kan du danne dig et fuldt overblik. Vil du derimod se noget helt specifikt f.eks et corsair kabinet eller Fractal Design kabinet kan du eksempelvis vælge corsair eller Fractal Design under brands.

Under brand, vælger du drop down menuen og klikker på Fractal Design. På fuldkommen samme måde fungerer de øvrige filtre. Vil du f.eks. kun se kabinetter som har som har scoret over 3 på vores skala, så vælger du blot disse værdier. Du kan sågar vælge prisfiltre, så du kun ser cases som ligger med en pris under 1.999kr.
Skulle du opleve at der slet ikke kommer nogen resultater, så kan du vende tilbage og justere lidt på dine krav indtil der kommer resultater i søgningen.

Kommer du i tvivl om hvad de enkelte ting betyder, så kan også klikke på den lille guides knap, her vil vi så efter bedste evne, forsøge kort at forklare dig de mest gængse områder inden for computer kabinet. Det kan være alt lige fra hvilke standarder der understøttes, over bedste brands til casemodding potentiale.

I vores kabinet test afdeling, vil du kunne finde alle de tests vi har lavet af forskellige pc kabineter. Men husk, at vi anmelder altid alle produkter ud fra vores egen subjektive holdning, og derfor er det du læser vores oplevelser med produktet. Det sikrer dig imod en masse dikterede holdninger fra en producent - vi er altså din garant for et sagligt billede af produktet.
Nyheder knappen, skal du bruge hvis du er interesseret i at læse de seneste nyheder om kabinetter. Den kan især være relevant for dig, som foretrækker at være opdateret på de seneste trends og tendenser.
Læs Mere

LATEST POSTS IN Kabinet

02-740x385
Nyheder - 03 Nov  

AORUS Gaming Box med RTX 2080 Ti lanceret

     3

Gigabyte har lanceret en opdateret version af deres gaming box navngivet AORUS Gaming Box. Denne gang inkluderer opgraderingen RTX 2080 Ti og tilføje ... Læs Mere

InWin_Yong_kabinet
Nyheder - 14 Oct  

InWin Yong er klar til Europa

     3

InWin holder sig ikke tilbage med meget specielle kabinet design og nu er deres 3D printede Yong kabinetter klar til Europa. ... Læs Mere

Corsair iCUE 465X RGB kabinet
Nyheder - 18 Sep  

Corsair lancerer nyt iCUE 465X RGB kabinet

     3

Corsair lancerede i dag sin nye iCUE 465X RGB computerkabinet i både en sort og hvid variant. Mens farverne på disse to modeller er forskellige, del ... Læs Mere

SEKIRA_MSI_front_MPG
Tests - 12 Sep  

MSI MPG SEKIRA 500X Miditower Kabinet

     3

MSI laver efterhånden en stor række forskellige produkter, deriblandt computer kabinetter. Vi har her på Tweak set på et par stykker, og nu er det ... Læs Mere

Front picture COUGAR Gemini S
Tests - 06 Sep  

COUGAR Gemini S RGB Gaming kabinet

     3

Hvor meget kabinet får man i Gemini S fra COUGAR? Det finder vi svaret på i denne test. ... Læs Mere

COUGAR_Gemini_T_front_cover
Tests - 30 Aug  

COUGAR Gemini T

     3

Gemini T kabinettet er det største i COUGAR’s Gemini serie, der er selvfølgelig ikke sparet på RGB, når der står COUGAR på produktet, så læs ... Læs Mere

SE FLERE

VORES PARTNERE

Synology
Olympus
Razer
MSI
Cooler Master
Cougar Gaming
Corsair
AMD
ASRock
Deepcool
Seasonic
Gigabyte