Fractal Design - Define Nano S Window ITX kabinet

Fractal Design har hørt bønnerne fra deres fans og valgt at gøre noget ved det. De har lavet en mini udgave af deres Define-serie kabinet. Så nu kan folk lave små systemer med ITX bundkort i dette super lækre og stilfulde kabinet. Læs anmeldelsen her og find ud af, om dette er dit næste kabinet.

Fractal Design er gode til at lytte til deres kunders ønsker. Det har de også gjort i dette tilfælde og opfyldt et af dem. De har lavet en ITX udgave af deres Define-serie kabinetter. Dette kabinet er yderst stilfuldt udenpå og følger tro deres Define-design. De kalder kabinettet Fractal Design Define Nano S, og det laves i to udgaver. En med vindue, som er den jeg anmelder her, og en udgave uden vindue. Læs videre i anmeldelsen her og find ud af, om dette er dit næste kabinet.

 

fractal Design logo

 

Lad os hurtigt kigge på kassen og indholdet:

 

Kassen man modtager er en klassisk Fractal Design kasse. Den er i brun kartøn med sorte illustrationer udenpå. Inde i kassen finder vi en brugervejledning samt en side der forklarer, hvad man skal gøre, hvis man modtager et produkt med fejl. Så er der strips, poser med diverse skruer, en blæserfordeler samt beslag til reservoir. Kabinettet har nemlig rigtig god understøttelse for custom vandkøling.

 

Kabinettet udefra:

 

Et hurtigt kig på kabinettet udefra viser, at dette kabinet er lige så stilrent som de andre Define kabinetter, Fractal Design har lavet. Fronten ligner børstet aluminium, men er dog i plastik. Der er riller til luftindtag i siderne af fronten, så der er gode muligheder for ventilation. Bagpå kan man se, at der sidder en ventilator, men hullerne den sidder i er aflange, da der også her er mulighed for en radiator til vandkøling. Ruden i siden er helt klar plastik.

 

 

På toppen af kabinettet er der en lem, man kan tage af. Under lemmen har man mulighed for at montere enten blæsere eller radiator. Igen rigtig gode muligheder for vandkøling.
På toppen har vi også betjeningspanelet. Der er lyd ind og ud samt nogle USB 3.0 stik, en power- og resetknap.

Under bunden er der nogle fine og nogenlunde høje fødder med neoprenunderlag. Et stort støvfilter dækker hele bunden, og dette kan problemfrit trækkes ud i fronten. Som man kan se, er der også her gode muligheder for enten ventilatorer eller radiator.

 

 

De indre detaljer:

 

Så er det blevet tid til at åbne kabinettet. Når man tager fronten af, er der et stort støvfilter inde bagved. Det er magnetisk i den ene side og lige til at tage af og rense. Klappen på toppen kan også tages af uden værktøj, så her kan man se, hvilke huller der er deroppe. Bagsiden er beklædt med støjdæmpende materiale. Det er fronten og klappen på toppen også, så det er ret godt støjdæmpet dette kabinet.
På billedet af siderne kan man også se, at fingerskruerne bliver hængende på siden. Så slipper man for at skulle holde styr på dem hele tiden.

 

 

Et kig ind i selve kabinettet afslører et lidt specielt layout. Hele frontsektionen er forberedt til custom vandkøling. Der er mulighed for montering af pumpe og reservoir. Fronten giver mulighed for radiator. Det samme gør toppen og blæserpladsen bagpå. Beslaget i bunden kan bruges til en harddisk eller en pumpe. Hullerne i beslaget skulle passe til en pumpe.
Til sidst et billede af fødderne, som støtter strømforsyningen.

 

 

Når vi tager et kig på bagsiden, ser vi hurtigt, at der er godt med plads til både kabler og diske. Der er et beslag til en 3,5" disk til venstre, hvor der også er godt med plads til kabler. Til højre er der et beslag til 2 x 2,5" diske. Så rigeligt med plads til et godt system.

 

 

Seneste kabinet

Vores partnere