Mus

Computermus, gamer mus, musen, den lille, frække, altafgørende fætter som vi alle elsker. Den der med halen, som kan give ondt i skulderen og samtidig kan blive offer for enhver gamers ragequit.

Før i tiden havde en computermus en lille kugle indeni, som aktiverede nogen rullehjul, hvilket resulterede i bevægelse på skærmen. I dag har næsten alle mus en enten optisk sensor eller en laser indbygget. Når du vælger mus også trådløs mus skal du bl.a. være opmærksom på om den vil fungere på dit underlag (musemåtte, skrivebord eller andet). Du skal også huske at tænke over hvor mange knapper du har brug for, typen af scrollhjul, og følsomhed og eventuelle macroer.
Derudover spiller ting som forbindelse og ergonomi også ind når den lille, måske haleløse, frækkert skal vælges. Du har nok allerede fornemmet, at der er mange ting der kan spille ind, derfor har vi prøvet at samle alle svarene her på Tweak.dk og samtidig har vi implementeret en masse filtre, som forhåbentlig kan hjælpe dig rigtig langt hen ad vejen med at vælge den helt rigtige gamer mus til dit behov.
Hvis du bare vil se alle de gamer mus, som vi har testet, skal du selvfølgelig ikke vælge noget filter, på den måde kan du danne dig et fuldt overblik. Vil du derimod se noget helt specifikt, kan du eksempelvis vælge Logitech eller Steelseries under brands.

Under brand, vælger du drop down menuen og klikker på Steelseries. På fuldkommen samme måde fungerer de øvrige filtre. Vil du f.eks. kun se Logitech mus som scorer over 4, så vælger du blot disse værdier. Du kan sågar vælge prisfiltre, så du kun ser mus som har en pris under 399kr.
Skulle du opleve at der slet ikke kommer nogen resultater, så kan du vende tilbage og justere lidt på dine krav indtil der kommer resultater i søgningen.

Kommer du i tvivl om hvad de enkelte ting betyder, så kan også klikke på den lille guides knap, her vil vi så efter bedste evne, forsøge kort at forklare dig de mest gængse områder inden for mus og valget af den rette mus til netop dit behov. F.eks. hvilken mus der egner sig bedst til gaming eller forlænget kontorbrug. Eller hvordan man matcher gamer mus med musemåtte, for at få den bedste ydelse.

I vores test-sektion for computermus, vil du kunne finde alle de tests vi har lavet af forskellige computermus. Men husk, at vi anmelder altid alle produkter ud fra vores egen subjektive holdning, og derfor er det du læser vores oplevelser med produktet. Det sikrer dig imod en masse dikterede holdninger fra en producent - vi er altså din garant for et sagligt billede af produktet.
Nyheder knappen, skal du bruge hvis du er interesseret i at læse de seneste nyheder om gamer mus. Den kan især være relevant for dig, som foretrækker at være opdateret på de seneste trends og tendenser.
Læs Mere

LATEST POSTS IN Mus

Logitech_G502_LIGHTSPEED_frontpage
Tests

Logitech G502 LIGHTSPEED

     3

Den populære G502 mus fra Logitech har fået en opgradering med bl.a. ny sensor og trådløs teknologi. ... Læs Mere

29_Corsair_Nightsword_RGB_gamermus_på_måtte_logo (1)
Tests

Corsair Nightsword RGB

     3

Corsair er klar med endnu en mus som benytter deres lækre PMW3391 sensor lavet i samarbejde med Pixart. ... Læs Mere

razer_deathadder_chroma
Nyheder

Razer fejrer den ikoniske mus. DeathAdder runder 10 millioner solgte enheder

     3

Det er knapt 13 år siden i midten af december 2006, at den første udgave af Razer DeathAdder musen udkom. ... Læs Mere

Tests

Corsair M55 RGB PRO

     3

Corsair har uhyre mange mus i deres line-up, både kablede og trådløse. Men indtil for nyligt var det bad luck hvis man bruger si ... Læs Mere

Tests

COUGAR Minos X5

     3

COUGAR Minos X5, en FPS mus beregnet til claw greb. Hele 12000 DPI og 2000Hz i opdateringsfrekvens. Lad os se om den opfylder kravene til den h&ael ... Læs Mere

Tests

Corsair Glaive RGB PRO Gamermus

     3

Corsair lancerede deres Glaive RGB mus tilbage i maj 2017 - altså for omkring to år siden. Med 2019 skudt godt igang, bringer Corsair n ... Læs Mere

SE FLERE

VORES PARTNERE