Mus

Computermus, gamer mus, musen, den lille frække fætter som vi alle elsker. Den der med halen, som kan give ondt i skulderen og samtidig kan blive offer for enhver gamers ragequit.

Før i tiden havde en computermus en lille kugle indeni, som aktiverede nogen rullehjul, hvilket resulterede i bevægelse på skærmen. I dag har næsten alle mus en enten optisk sensor eller en laser indbygget. Når du er på udkig efter en ny computermus skal du bl.a. være opmærksom på om den vil fungere på dit underlag (musemåtte, skrivebord eller andet). Du skal også huske at tænke over hvor mange knapper du har brug for, typen af scrollhjul, og følsomhed og eventuelle macroer. Derudover spiller ting som forbindelse og ergonomi også ind når den lille, måske haleløse, frækkert skal vælges.

Der findes mange forskellige varianter af computermus, og med de mange muligheder kan det være en forvirrende proces at finde den rigtige model til dit behov. Derfor har vi samlet alle svarene her på Tweak.dk og samtidig implementeret en masse filtre, som kan hjælpe dig med at tilpasse din søgning.
Hvis du bare vil se alle de mus som vi har testet, skal du selvfølgelig ikke vælge noget filter. På den måde kan du danne dig et fuldt overblik. Vil du derimod se noget helt specifikt, kan du vælge et bestemt brand eller score. Du kan sågar vælge prisfiltre, så du kun finder computermus som ligger indenfor dit budget. Skulle du opleve at der slet ikke kommer nogen resultater, kan du vende tilbage og justere lidt på filtrene indtil der kommer resultater i søgningen.

Kommer du i tvivl om hvad de enkelte udtryk betyder, kan du læse vores guides, hvor vi efter bedste evne vil forsøge at forklare dig de mest gængse områder inden for computermus og gamermus. Det kan være alt lige fra anvendelsesområder f.eks. gaming eller kontorarbejde, til ydelse og specielle funktioner.

I vores test-sektion under computermus, vil du kunne finde alle de tests vi har lavet af forskellige typer mus. Husk, at vi altid anmelder alle produkter ud fra vores egen subjektive holdninger, og derfor er det du læser vores oplevelser med produktet. Det sikrer dig imod en masse opreklamerede tekster fra en producent. Vi er altså din garant for en ærlig vurdering af produktet.

Nyhedsknappen, skal du bruge hvis du er interesseret i at læse de seneste nyheder om computermus. Den kan især være relevant for dig, som foretrækker at være opdateret på de seneste trends.

Her på Tweak.dk finder du nyheder, tests og guides til alt indenfor PC-mus.
Læs Mere

LATEST POSTS IN Mus

Corsair Scimitar PRO RGB Gamer mus
Guides - 13 Nov  

Gaming mus til store hænder: De bedste i 2019

     3

En god gaming mus er vigtig, hvis du tager pc-spil seriøst. Har du har store hænder, kan det at finde en computermus være en hård nød at knække. ... Læs Mere

mouse
Nyheder - 13 Nov  

8BitDo N30 trådløs mus annonceret

     3

En ny 8BitDo N30 trådløs mus, medbringer stilen som en klassisk NES-controller til en computermus. ... Læs Mere

front
Nyheder - 09 Nov  

Razer arbejder på en venstrehåndet Naga gaming mus

     3

Razer arbejder på at introducere en venstrehåndede variant af sin berømte MMO gaming mus. ... Læs Mere

razer_basilsik_ultimate_gaming_mus_front
Nyheder - 06 Nov  

Razer frigiver to nye trådløse Basilisk gaming mus

     3

Under vores besøg på Razers kontor i Hamburg, hvor de viste os deres Razer Viper Ultimate gaming mus, løftede de også sløret for flere nye medle ... Læs Mere

front_riotoro_nadix_mus
Tests - 04 Nov  

Riotoro Nadix RGB gaming mus

     3

Vi har her på Tweak.dk efterhånden set på en række af forskellige produkter fra Riotoro – en knap så kendt producent i Danmark. Denne test byd ... Læs Mere

P1011026
Tests - 21 Oct  

Razer Viper Ultimate - En ny trådløs konge

     3

Trådløs teknologi har i højere grad fundet vej ind i professionel esport og nu er Razer klar med deres hidtil bedste bud til det segment med deres ... Læs Mere

SE FLERE

VORES PARTNERE

Synology
Olympus
Razer
MSI
Cooler Master
Cougar Gaming
Corsair
AMD
ASRock
Deepcool
Seasonic
Gigabyte