AUTHOR : Kim Monberg
PUBLISHED : 2016-02-08 10:50:00

EpicGear GeKKota Laser FPS Gaming Mouse


Så er EpicGear tilbage hos os og med endnu et stykke tilbehør, som de gerne vil have vi skal kigge på. Det er deres Gekkota Laser mus. Jeg har modtaget en fin blå metallic mus, som jeg vil befamle og fortælle min vurdering af i denne anmeldelse.

EpicGear er udviklet af gamere til gamere. De har efterhånden en del produkter på programmet, og vi skal denne gang kigge på en af deres mus. Det er en 8200 DPI lasermus beregnet til FPS gaming. Den er synkron; altså med ens knapper og udformning på begge sider, så den egner sig til både højre og venstre hånd. Læs min vurdering her i anmeldelsen.

 

EpicGear logo

 

Unboxing:

 

Musen ankommer i en fin pakke med lækker grafik udenpå. Man kan åbne selve kassen for at se det fysiske produkt. En lækker ting så man kan se det inden man køber det, hvis man står nede i butikken og skal vælge.

Selve kassen indeholder musen og en hurtigvejledning på flere forskellige sprog.

 

 

Detaljerne:

 

Den mus, jeg har modtaget, er i blåmetallic, men den laves også i andre farver. På toppen er der, udover scrollhjulet, også et par knapper samt dioder, som viser DPI level. Bag på musen er der et EG-logo samt modellogo nede i højre side. Disse logoer, samt scrollhjulet, har indbygget lys.

 

 

Som skrevet tidligere, så er musen synkront udformet. Det betyder at man kan bruge den med begge hænder, og knapperne sidder ens på begge sider. Der er hele 3 knapper på hver side af musen.

Jeg ved ikke om det er meningen, men det ser for mig du som om, at lakeringen er kikset lidt på min model her. Det blå går ikke helt ud til gummifladen og den forreste knap.

 

 

For enden af det 1,8 meter lange stofkabel finder vi et guldbelagt USB-stik, som sikrer en god forbindelse. Under musen kan man se et par gode glidepuder, som sørger for at musen glider let henover overfladen, og lasersensoren med hele 8200 DPI-opløsning.

 

 

Software:

 

Musen har også en software, man kan downloade. EpicGear skriver, at man skal huske at opdatere firmwaren, inden man henter driveren Det gjorde jeg uden problemer.

I første fane (Main Control) kan man programmere knapperne på musen og sætte de forskellige DPI levels, som man kan skifte imellem. I bunden er vist de forskellige farver, som scrollhjulet skifter til, alt efter hvilken PROFIL, man vælger. Musen kan indeholde op til 5 profiler i sin hukommelse.

 

 

Under hver knap får man en række valgmuligheder. Midterste billede herunder er de musefunktioner, man kan vælge, og billedet til højre er spilfunktioner. Der er rigeligt med funktioner, man kan ligge på knapperne. Udover det kan man jo også lave sine egne makrofunktioner.

 

 

På de næste tre faner kan man programmere lidt flere tekniske detaljer og lave sine egne makroer. På sidste fane kan man se hvilken software og firmware, man kører med på musen samt få noget support.

 

 

Så skal der testes:

 

Jeg har både spillet nogle spil og surfet rundt med musen over en periode for at finde ud af, hvordan musen er at bruge.

 

Jeg har testet en del mus over tiden, og bruger en Logitech G9 til hverdag.

 

Komforten:

 

Musen ligger ret godt i hånden. Det er der ikke nogen tvivl om. Vægten er faktisk også meget tilpas. Musen vejer hverken for meget eller for lidt og glider nemt henover min musemåtte. Selve kablet er meget blødt i det, hvilket også er super lækkert. Mange stofkabler har tendens til at være stive i det og svære at rette ud. Men ikke dette kabel.

Jeg er vant til at bruge det såkaldte palmgrip. Det giver mig lidt problemer med at nå knapperne på siden, men EpicGear anbefaler faktisk heller ikke denne mus til mit greb. De anbefaler den til Fingertip og Claw grip. Som i kan se på billedet herunde, skal jeg strække min tommelfinger meget for at nå den ene tommelfingerknap. Knappen helt ude på spidsen kan jeg slet ikke nå, uden at jeg skal slippe musen.

 

 

Lyset:

 

Lyset i musen er ganske nydeligt. Det er hvidt med et blåligt skær over sig. Selve dioderne på toppen er helt hvide og lyser lige så fint, og selve scrollhjulet skifter farve alt efter hvilken profil, man nu har valgt.

Man har ikke rigtig mulighed for at vælge nogen af farverne, da de er fastsat af EpicGear.

 

 

Videre til specifikationerne


VORES PARTNERE

Synology
Olympus
Razer
MSI
Cooler Master
Cougar Gaming
Corsair
AMD
ASRock
Deepcool
Seasonic
Gigabyte