AUTHOR : Kim Monberg
PUBLISHED : 2016-03-01 10:08:00

Ozone Argon Mus + Ground Level Musemåtte


Det er efterhånden et par år siden, at Ozone har været på besøg hos os. Men nu er de tilbage med nogle lækre produkter, vi skal kigge på. I denne anmeldelse kigger jeg på deres Argon mus, sammen med deres Ground Level musemåtte.

Ozone Gaming Gear laver et bredt udvalg af lækkert tilbehør til gamere. Mekaniske tastaturer, ergonomiske mus og headsets med fed lyd er nogle af de produkter, de laver. Vi har før anmeldt nogle af deres produkter, og nu skal vi til det igen. Denne gang skal vi kigge på deres Argon mus med features som 8200 DPI lasersensor og Omron kontakter. Det, sammen med synkront design, så den er brugbar til højre og venstre hånd, skal denne anmeldelse nok blive god. Denne mus sat sammen med Ozone Ground Level musemåtten, kan kun være det bedste match. Læs her om disse er dine nye våben i cyberspace.

 

Ozone logo

 

Først en lille unboxing video:

 

 

Lad os kigge nærmere på musemåtten.

 

Musemåtten er 2 mm tyk, hvilket ikke er særlig meget. Det betyder, at den ikke generer i kanterne, hvis ens hånd ligger lige på kanten, hvilket er meget lækkert. Udover det, er den meget diskret designet, med et lille modelnavn printet oppe i højre hjørne og et Ozone logo nede i venstre hjørne. Bagsiden er gummi, og hele musemåtten er meget elastisk, så den hurtigt falder på plads på underlaget.

 

 

Og så videre til musen.

 

Selve musen kommer med en lille pose, hvori der ligger nogle vægte. Så er der et Ozone klistermærke samt en driver-CD og en manual. Kablet på musen er 1,5 meter langt og desværre ret stift. For enden af kablet er der et guldbelagt USB-stik, som sikrer en god forbindelse hver gang.

 

 

Musen er ret diskret i designet, og specielt når den ikke er tændt. Overfladen på selve musen er i det såkaldte soft-touch materiale, som er blødt og lækkert at holde på. På toppen af musen er der et par knapper samt scrollhjulet. På hver side af musen er der knapper til tommefingeren, da musen er designet til, at man kan bruge den med begge hænder. På siderne er der gummibelægning, som gør, at man holder godt fast på musen. Bagenden har et Ozone-logo, som også er meget diskret, så længe musen ikke er tændt.

 

 

Under musen er der et par gode glidepuder, som sikrer, at den glider nemt på underlaget. Der er også en klap til selve vægtsystemet, hvor man kan placere 4 vægte på 4,5 gram hver. Det gør, at man kan justere musen fra 125 gram og op til 143 gram.

 

 

Softwaren:

 

Softwaren til musen er nem og overskuelig. Her har man muligheden for at justere alle de tekniske funktioner på musen. Der er mulighed for at justere lys og en masse andre ting. Lyset i musen er RGB lys i en zone. Musen gemmer alle indstillinger i sin egen hukommelse, så man kan altid tage den med, hvis man skal ud og spille et sted uden sin computer.

 


Testen:

 

Til hverdag bruger jeg en Logitech G9 mus. Men jeg har anmeldt en masse mus og bruger al den viden som baggrund for min vurdering.

 

Komforten:

 

Musen er faktisk ret god at holde på. Den passer rigtig godt inde i min hånd. Jeg bruger til hverdag palm grip, hvilket vil sige, at jeg ligger hele hånden oven på musen. Det passer denne mus rigtig godt til med hensyn til størrelsen.

Med hensyn til tommelfingerknapperne, så sidder de desværre en anelse for langt fremme til min tommelfinger. De knapper skal passe lige ud for tommelfingeren, for man kan ikke strække denne finger. Det gør de ikke i mit tilfælde.

 

 

Brugen:

 

Jeg har spillet og brugt musen over et par dage, og jeg er faktisk ret glad for den. Dog skaber det lidt problemer, at tommefingerknapperne ikke passer ud for min tommelfinger. Selve musen virker super godt, og den passer perfekt sammen med musemåtten. På intet tidspunkt har jeg haft nogen problemer. Dog kan det være lidt generende, at kablet på musen er så stift, som det er, så det ligger og krøller bag musen, og ikke er nemt at rette ud. Kabler skal være bløde, når de skal sidde på denne slags udstyr.

 

Lyset:

 

 

Så er der lyset i musen, som man kan justere, som man nu har lyst til. Der er mulighed for at skifte farve, så det kommer til at passe til sit setup samt lave breathing effekt. Lyset er fint og diskret uden at være for prangende. Logoet på bagenden ser rigtig godt ud.

En feature Ozone har lavet er, at scrollhjulet blinker hvidt når man skifter DPI (CPI) indstilling. Så den blinker det antal, som den valgte DPI-indstilling er på. Det er en fin feedback, hvis man har brug for at skifte midt i det hele.

 

 

Nu skal vi videre til specifikationerne.


VORES PARTNERE

Synology
Olympus
Razer
MSI
Cooler Master
Cougar Gaming
Corsair
AMD
ASRock
Deepcool
Seasonic
Gigabyte