AUTHOR : Kim Monberg
PUBLISHED : 2015-11-24 09:21:00

Razer Diamondback 2015


Razer har tidligere lavet et par udgaver af deres Diamondback. Den har nu fået en rusketur i opgraderingsmaskinen, og kommer nu med Chroma belysning samt en imponerende DPI på hele 16.000. Læs med om den nye model når nutidens krav.

Razer er tilbage hos Tweak.dk. Denne gang med en ny udgave af deres Diamondback mus. Denne nye udgave er blevet opgraderet på alle måder. Den har fået en ny sensor, nyt design og nyt lys. Så den er nu kommet med i rækken med Chroma belysning.

 

Razer logo

 

Lad mig pakke den ud for dig, og vise dig hvad du får med i pakken:

 

 

Videre til detaljerne:

 

Musen er en FPS mus som er kompatibel med brug af både højre og venstre hånd. Den er slank og aflang i designet, og har en vægt på 89 g uden kabel. Man kan roligt sige, at den har fået et løft siden første model der udkom i 2004 (kan ses på Razer hjemmesiden).

 

Den grå stribe på scrollhjulet samt det grå logo på bagenden har lys under sig. Under musen finder vi den lille laser sensor med en imponerende 16.000 DPI opløsning, samt nogle gode glidepuder.

 

 

Da musen er kompatibel med begge hænder, er den ens på begge sider. Den har tommelfingerknapper på begge sider, hvilket giver den hele 7 programmerbare knapper. Der er også gummi på begge sider for optimalt greb om musen. Den grå linje på siden er lyslinjen, som I vil se lidt senere. I enden af det 2,1 m lange stofkabel finder vi stikket, som er et udemærket guldbelagt stik for optimal forbindelse.

 

 

Software skal der til, så man kan justere alle de lækre detaljer:

 

Razer har lavet en fælles software for alle deres produkter ved navnet Synapse. Denne software finder musen, hvorefter man kan justere alle tingene på den. Der er et væld af muligheder, men det er gjort nemt og overskueligt.

 

Softwaren har også en Chroma configurator, hvor man kan justere lyset og lave diverse effekter osv. Super smart og ret nemt at arbejde med.

 

 

Chroma lys er sejt.

 

Er der noget Razer kan finde ud af så er det altså deres Chroma belysning. Jeg har tidligere anmeldt Chroma produkter, og det ser bare godt ud, hvilket det bestemt også gør på denne mus, hvor de har formået at lave en fuldstændig glidende overgang imellem lyssegmenterne. Man kan programmere segmenterne helt uafhængigt af hinanden, og lave sine egne seje effekter. Det ser alt sammen super fedt ud.

 

 

Hvordan er den så i brug?

 

Den er kort fortalt ret god. Jeg har brugt musen til alt fra surfing til at spille spil med, og min samlede opfattelse af musen er ganske positiv.

 

Det er jo ikke lyset i musen der just dikterer om det er den mus man skal bruge. Lige meget hvor fedt det ser ud, er det vigtigste, at musen passer til din hånd, og at der er de knapper du søger.

 

Denne mus passer ikke så godt lige til min hånd, da jeg har en ret stor hånd. Denne mus er slank; og jeg får krampe i hånden af at holde på den, når jeg skal løfte den, eller flytte rundt på den. Men jeg er slet ikke i tvivl om, at den vil passe andre i hånden, og rigtig godt endda. Musen er super let og nem at løfte fra underlaget. Gummi siderne gør, at man har et godt greb om musen (Hvis den passer til hånden).

 

Det eneste jeg mangler på musen, er faktisk en DPI omskifter. Det kan man dog programmere nogle af de andre knapper til, så problemet er ikke større end, at man skal vænne sig til en ny opsætning af knapper. Det kommer nok hurtigt ved mange timers brug af musen hver dag.


VORES PARTNERE

Synology
Olympus
Razer
MSI
Cooler Master
Cougar Gaming
Corsair
AMD
ASRock
Deepcool
Seasonic
Gigabyte