AUTHOR : Kim Monberg
PUBLISHED : 2015-12-11 13:10:00

Tt eSPORTS Black V2 FPS Mus


Tt eSPORTS, som er en afdeling hos Thermaltake, har sendt os deres nyeste udgave af deres Black mus. Den har fået navnet Black V2, og har blandt andet fået ny lasersensor samt overflade. Læs med i anmeldelsen, hvor jeg fortæller om denne nye udgave af en allerede populær FPS mus.

Thermaltake og dermed Tt eSPORTS prøver hele tiden at følge med gamernes behov, ved at lave nye produkter og forbedre de gamle. Denne gang skal vi kigge på en ny udgave af et gammelt produkt. De har tilsendt os deres Black V2 FPS mus, som blandt andet kommer med en helt ny overfladebehandling samt en ny laser sensor.

 

Tt eSPORTS logo

 

Lad os da lige tage et kig på kassen og produktet sammen.

 

UNBOXING

 

Lad mig fremhæve nogle detaljer på den nye mus for dig.

 

Det er blevet tid til at tage et nærmere kig på musen. Musen er forholdsvis stor, og passer til alle greb på en mus. Den nye overflade er noget mere gummi-agtig, end den normale soft touch overflade vi kender fra mange andre produkter. Det gør også at man holder bedre fast på musen, og den er mindre modtagelig for fedtfingre, hvilket er super lækkert.

 

I bunden kan vi se den lille Aygo 9500 laser sensor, som giver en DPI på op til 5700. Det er også hernede vi finder det indbyggede vægtsystem, hvor man kan justere vægten med 5 x 4.5 g lodder i forhold til de 90 g den vejer i forvejen. Musen er forbundet med et sort 1,8 m langt stofkabel, som har et forgyldt USB stik i enden.

 


Kan man få for mange eller for få knapper?
 

 

Det er jo et godt spørgsmål, men her er hvad denne mus tilbyder af knapper. Forrest er der de sædvanlige højre og venstre museknapper; disse er med Omron kontakter, og er estimeret til 5 mio. aktiveringer. Scrollhjulet har indbygget lys, og en programmerbar knap når man trykker på det.

 

Der er også en profil knap hvor man kan skifte imellem de 5 forskellige profiler, samt en DPI knap hvor man indstiller den ønskede DPI følsomhed. På venstre side af toppen er der også en DPI indikator, som viser hvilken DPI følsomhed du har valgt. På venstre side har vi knapperne til tommelfingeren, som normalt agerer som frem og tilbage funktioner. Alle knapperne kan programmeres ved hjælp af den medfølgende software.

 


Lys har den også noget af.

 

Musen har to lyszoner med rødt lys. Man kan til dels programmere lyset med 3 funktioner. Lyset kan enten lyse konstant (logoet pulserer), eller være slukket. Eller man kan sætte det til at blinke, alt efter hvor ofte man trykker på museknapperne; det kalder de GAME modus. Scrollhjulet og logoet kan programmeres uafhængigt ved hjælp af softwaren.

 


Software, så den kan programmeres?
 

 

Ja, det kan den da; og når man har hentet softwaren, kan man programmere en del funktioner. Man har hele 5 profiler og 35 makroer til rådighed. Alle knapper kan programmeres til forskellige funktioner, hvis man har behov for det. Lyset kan også programmeres en lille smule, men det er ikke det vilde.

 

Når man har installeret software, så er der også OSD og lydfeedback på de knapper man trykker på musen. Så når man vælger en anden DPI, så fortæller programmet med voice hvilken DPI følsomhed man har valgt. Programmet skriver også med OSD tegn hvilken profil man vælger, når man trykker på profil knappen, samt flere andre ting. Det er rigtig lækkert efter min mening.

 

 

Det handler om at føle sig frem.

 

Musen har en super lækker overflade. Tt eSPORTS har formået at lave en ny overflade, som gør at man holder bedre fast på musen når man spiller. Den er tilsyneladende heller ikke så følsom for fedtfingre, som den traditionelle soft touch overflade er, hvilket er rigtig lækkert.

 

Jeg har selvfølgelig spillet en del spil, samt surfet og klikket rundt med musen. Min samlede vurdering er at Tt eSPORTS har gjort et godt stykke arbejde med denne mus. Den er rimelig stor og ligger rigtig godt i min hånd. Knapperne sidder som de skal, og jeg har slet ikke nogen problemer med, at nå dem.

 

Funktionsmæssigt er det super lækkert at man har mulighed for at skifte DPI, og ikke mindst at man kan se hvilken DPI følsomhed man har valgt. Det kan jeg rigtig godt lide. At man kan skifte profiler er også en fed feature, hvis man bruger flere forskellige profiler.

 

 


VORES PARTNERE

Synology
Olympus
Razer
MSI
Cooler Master
Cougar Gaming
Corsair
AMD
ASRock
Deepcool
Seasonic
Gigabyte