Nas

NAS, eller Network Attached Storage, i sit fulde navn. NAS er altså en forkortelse for et netværkstilsluttet lager. En NAS kan være tilsluttet din router direkte via USB eller via ethernetkabel.

En NAS kan operere som filserver, oftest gennem specialiseret hardware og software. Det vil f.eks. gøre det muligt for dig at tilgå dine vigtige filer udenfor hjemmet, lagre video fra din overvågning eller streame dine film og din musik til TV eller stereo anlæg, uden at skulle bøvle med at flytte medier frem og tilbage.
NAS enheder er stadig ikke hvermandseje, men udbredelsen sker hurtigere og hurtigere i takt med den digitale udbredelse og ikke mindst adopteringen af smarthome funktioner og apparater.
Der findes forskellige størrelser NAS, med og uden drev, med forskellig hardware og fra et væld af producenter.
Derfor har vi prøvet at samle alle svarene her på Tweak.dk og samtidig har vi implementeret en masse filtre, som forhåbentlig kan hjælpe dig rigtig langt hen ad vejen med at vælge den helt rigtige NAS til dit behov.
Hvis du bare vil se alle de NAS-enheder, som vi har testet, skal du selvfølgelig ikke vælge noget filter, på den måde kan du danne dig et fuldt overblik. Vil du derimod se noget helt specifikt, kan du eksempelvis vælge Synology eller QNAP under brands.

Under brand, vælger du drop down menuen og klikker på Synology. På fuldkommen samme måde fungerer de øvrige filtre. Vil du f.eks. kun se enheder der supporterer PLEX og som har scoret over 4 på vores skala, så vælger du blot disse værdier. Du kan sågar vælge prisfiltre, så du kun ser NAS’er som ligger med en pris under 2.299kr.
Skulle du opleve at der slet ikke kommer nogen resultater, så kan du vende tilbage og justere lidt på dine krav indtil der kommer resultater i søgningen.

Kommer du i tvivl om hvad de enkelte ting betyder, så kan også klikke på den lille how-to knap, her vil vi så efter bedste evne, forsøge kort at forklare dig de mest gængse områder inden for NAS-enheder. Det kunne f.eks. være hvordan du klarer opsætningen af en PLEX media server eller hvordan du sikrer adgang til dine billeder når du er ude og rejse.

I vores test-sektion ved NAS, vil du kunne finde alle de tests vi har lavet af forskellige NAS-enheder. Men husk, at vi anmelder altid alle produkter ud fra vores egen subjektive holdning, og derfor er det du læser vores oplevelser med produktet. Det sikrer dig imod en masse dikterede holdninger fra en producent - vi er altså din garant for et sagligt billede af produktet.
Nyheder knappen, skal du bruge hvis du er interesseret i at læse de seneste nyheder om NAS-enheder. Den kan især være relevant for dig, som foretrækker at være opdateret på de seneste trends og tendenser.
Læs Mere

LATEST POSTS IN Nas

Synology DiskStation DS220j
Nyheder - 18 Mar  

Synology DiskStation DS220j

     3

Synology har lanceret en ny entry-level 2-bay NAS drevet af en Realtek RTD1296 64-bit 4-core 1,4 GHz processor og tilbyder RAID 1-beskyttelse og læse ... Læs Mere

PC PRO x Synology v3
Nyheder - 26 Nov  

Godt nyt fra Synology

     3

Synology DiskStation Manager, software som kan bruges, hvis man er ejer af en Synology NAS. Nu har producenten modtaget PC Pro Excellence Awards 2019, ... Læs Mere

Synology
Nyheder - 22 Aug  

Synology lancerer ny Deep Learning NVR DVA3219 NAS

     3

DVA3219 leveres indbygget med en NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti GPU. Men introduktion af NVR DVA3219 NAS kommer AI drevne videoanalyser i det lokale milj ... Læs Mere

Tests - 14 Nov  

ASUSTOR AS6302T NAS server

     3

NAS er et område, som vi ikke kommer så tit omkring, selvom der faktisk er et kæmpe marked for NAS i ... Læs Mere

Tests - 10 Mar  

Synology Disk Station DS116

     3

Med flere og flere online enheder i hjemmet med ønske om adgang til medier, billeder og andet kan en netværksharddisk aka NAS v& ... Læs Mere

Tests - 21 Oct  

QNAP TVS-682T 6-Bay Thunderbolt NAS

     3

QNAP er tilbage på redaktionen med noget af et monster fra deres NAS segment. Vi har nemlig fået ære ... Læs Mere

SE FLERE

VORES PARTNERE

Synology
MSI
Cooler Master
Corsair
Olympus
AMD
Seasonic
Gigabyte