Netværk

Network, eller netværk er en bred kategori. Det omhandler blandt andet, men slet ikke begrænset til routere, switches, hubs og andet netværkstilbehør. Det kan være en sand jungle at skulle ud og handle en ny router, for hvilke trådløse standarder har du brug for og ikke mindst hvilke kablede forbindelser understøttes? Skal der måske være en/flere USB porte på switchen?

Hvordan opsætter man et sikkert netværk, og er det i den sammenhæng nødvendigt med en firewall i routeren? Kan du tilslutte din almindelige printer til switchen eller skal der også ofres en trådløs printer. Spørgsmålene kan lynhurtigt tårne sig op og blive totalt uoverskuelige.
Som du nok allerede helt klart fornemmer, så er der mange ting der kan spille ind, derfor har vi prøvet at samle alle svarene her på Tweak.dk og samtidig har vi implementeret en masse filtre, som forhåbentlig kan hjælpe dig rigtig langt hen ad vejen med at vælge den helt rigtige monitor til dit behov.
Hvis du bare vil se alt det netværksudstyr, som vi har testet, skal du selvfølgelig ikke vælge noget filter, på den måde kan du danne dig et fuldt overblik. Vil du derimod se noget helt specifikt, kan du eksempelvis vælge NetGear eller ASUS under brands.

Under brand, vælger du drop down menuen og klikker på NetGear. På fuldkommen samme måde fungerer de øvrige filtre. Vil du f.eks. kun se LinkSys switche som scorer over 4, så vælger du blot disse værdier. Du kan sågar vælge prisfiltre, så du kun ser monitors som ligger med en pris under 1.099kr.
Skulle du opleve at der slet ikke kommer nogen resultater, så kan du vende tilbage og justere lidt på dine krav indtil der kommer resultater i søgningen.

Kommer du i tvivl om hvad de enkelte ting betyder, så kan også klikke på den lille how-to knap, her vil vi så efter bedste evne, forsøge kort at forklare dig de mest gængse områder inden for netværksudstyr og valget af det rette udstyr til netop dit behov. Det kunne f.eks. være hvilken switch der egner sig bedst til gaming, film eller kontorbrug. Måske vil du gerne vide om du skal lade din router om at tildele IP’er eller om du skal bruge din udbyders firewall i stedet for din routers - eller begge.

I vores test-sektion for netværksudstyr, vil du kunne finde alle de tests vi har lavet af alverdens forskelligt netværksudstyr. Men husk, at vi anmelder altid alle produkter ud fra vores egen subjektive holdning, og derfor er det du læser vores oplevelser med produktet. Det sikrer dig imod en masse dikterede holdninger fra en producent - vi er altså din garant for et sagligt billede af produktet.
Nyheder knappen, skal du bruge hvis du er interesseret i at læse de seneste nyheder om alt relevant netværksudstyr. Den kan især være relevant for dig, som foretrækker at være opdateret på de seneste trends og tendenser.
Læs Mere

LATEST POSTS IN Netværk

Ransomware-attacks-2017
Nyheder - 21 Nov  

Falske Windows opdateringer installerer ransomware

     3

Lad os starte med at slå fast: Pas på e-mails, der hævder at være fra Microsoft. De fleste af os herinde, vil nikke genkendende til ondsindet e-ma ... Læs Mere

Powershell_256
Nyheder - 21 Nov  

5 ændringer på vej til PowerShell 7.0

     3

PowerShell gennemgår en opgradering til version 7.0 på tværs af alle linjer, hvilket blandt andet bringer paritet med Windows versionen til alle op ... Læs Mere

44277853470_19597e58cc_b
Nyheder - 18 Nov  

Sådan navigerer du i sikkert i en 5G verden

     3

Med 5G kommer en større angrebsflade og flere enheder, der får adgang til netværket. Virksomheder skal forbedre deres sikkerhedsstrategier for at f ... Læs Mere

5g
Nyheder - 15 Nov  

Det nye 5G internet

     3

Måske husker du i tidernes morgen, hvor 3G var eneste mobilnetværk til data og den lange ventetid, når tunge hjemmesider skulle besøges. Det var d ... Læs Mere

netgear_orbi_router_unit_testing_mesh guide
Guides - 01 Nov  

De bedste Wi-Fi mesh netværk 2019

     3

Har du et større hjem med elendigt trådløs dækning, så vil et Wi-Fi mesh netværk kunne få husfreden genoprettet. Her er nogle af de bedste Wi-F ... Læs Mere

linksys-velop-wifi-6
Nyheder - 30 Oct  

Linksys annoncerer ny Velop WiFi 6 Mesh router

     3

Hvis du få fåord siden ville udvide rækkevidden for Wi-Fi signalet fra din router, skulle du købe Wi-Fi extenders. Selvom Wi-Fi extenders stadig e ... Læs Mere

SE FLERE

VORES PARTNERE

Synology
Olympus
Razer
MSI
Cooler Master
Cougar Gaming
Corsair
AMD
ASRock
Deepcool
Seasonic
Gigabyte