Om Olympus.

Olympus er en af verdens førende producenter af diktafoner og kameraudstyr. Olympus tilbyder de sidste nye innovative løsninger inden for diktafoner, digitalkameraer, og videnskabeligt udstyr. Olympus' højteknologiske produkter hjælper både private og erhvervskunder med at gøre deres liv nemmere, sikrere og mere meningsfyldte.


Produkter & Løsninger.

Hos Olympus udvikler, fremstiller og distribuerer de en bred vifte af innovative produkter og professionelle løsninger til forskellige anvendelsesområder. Olympus fokusere altid på at får et højteknologiske produkter til at besidder de nyeste funktioner samt give en høj byggekvalitet.Professionel diktering til virksomheder.

Olympus har I mange år leveret professionelle diktafonløsninger til erhvervslivet. Fokus har primært været på stabilitet, funktionalitet og innovation.

Sinden Thomas Edison opfandt det første dikteringsapparat, har markedet ikke udviklet sig meget. De første dikteringsapparater et gået fra at lagre lyden på en vinylplade, til diktafon bånd og senere til computeren i DDS-format.

I moderne teknologi har diktering udviklet sig meget, og indebære nu talegenkendelse. Dette gør det muligt at indtale ord som bliver konverteret til tekst med det samme. Denne funktion kaldes også ”tale til tekst” og med mange års erfaring er Olympus godt rustede til at producere diktafoner som levere en markant bedre genkendelse af de udtalte ord, sammenlignet med de mere uerfarende producenter.Vores partnere