Om Poly: 

Poly er blevet et brand under HP familien og leverer produkter med fokus på samarbejde med gode løsninger til både kontorer, i hybride arbejdsmiljøer eller fjernarbejde. 

Her skaber Poly lyd- og videoprodukter af høj kvalitet som betyder, at du kan få det bedste ud af dine møder, uanset om du holder dem på kontoret eller på farten. 

Poly sørger for at du både kan ses og høres tydeligt og sikrer dig ro til arbejdet.

________________________________________

Det er denne årelange og solide erfaring, der kombineret med video- og konferenceløsninger, er med til at skabe det nye fundament for Poly.
I en verden med nye udfordringer er løsningerne fra Poly med til at gøre det lettere at kommunikere og arbejde over geografiske afstande, og på den måde gøre verden til et mindre og mere gnidningsfrit sted at leve og arbejde.


Poly har hovedkvarter i San Jose og Santa Cruz i Californien, og har på verdensplan mere end 6500 medarbejdere fordelt på 75 kontorer i 35 lande. 

Med gennemarbejdet produkter og gode cloud baserede løsninger, er Poly en fast del af hverdagen i en stor del af verdens største virksomheder, men har samtidigt også gode løsninger til den private bruger, der ønsker god lyd til sine opkald eller løbeturen. 


Vores partnere