Om Poly: 

Poly så dagens lys i 2019 igennem en fusionering mellem Plantronics og Polycom, der begge var veletablerede hver for sig, og havde gode produkter og positioner på markedet for headsets og mødeløsninger. 

Det er Plantronics årelange og solide erfaring, der kombineret med Polycoms moderne video- og konferenceløsninger, der er med til at skabe det nye fundament for Poly.

Som et resultatet er der nu i virksomheden erfaring der strækker sig langt tilbage historisk, og som har været med til nogle af de største begivenheder. Da Neil Armstrong d. 21. juli 1969, som det første menneske, satte sine fødder på månen, kommunikerede han med kontrolcenteret på jorden gennem et Plantronics headset.

________________________________________

Det er denne årelange og solide erfaring, der kombineret med video- og konferenceløsninger, er med til at skabe det nye fundament for Poly.
I en verden med nye udfordringer er løsningerne fra Poly med til at gøre det lettere at kommunikere og arbejde over geografiske afstande, og på den måde gøre verden til et mindre og mere gnidningsfrit sted at leve og arbejde.


Poly har hovedkvarter i San Jose og Santa Cruz i Californien, og har på verdensplan mere end 6500 medarbejdere fordelt på 75 kontorer i 35 lande. 

Med gennemarbejdet produkter og gode cloud baserede løsninger, er Poly en fast del af hverdagen i en stor del af verdens største virksomheder, men har samtidigt også gode løsninger til den private bruger, der ønsker god lyd til sine opkald eller løbeturen.