Om Seasonic.

Seasonic også kaldet Sea Sonic Electronics, blev stiftet for mere end 40 år siden af en lille gruppe ingeniører. Siden begyndelsen har virksomheden fastholdt deres fokus på udvikling og produktion af teknologisk avancerede elektroniske konverteringsprodukter. I 1981 ekspanderede Sea Sonic til produktion af pc-strømforsyninger, og blev blandt de første producenter på dette marked. Kort tid efter blev udvikling og fremstillingen af pc-strømforsyninger, Sea Sonic's kerneidentitet.I løbet af de sidste årtier er Sea Sonic havnet blandt de førende brands indenfor innovation på pc-strømforsyningsmarked.


Sea Sonic er en global virksomhed med hovedkvarter i Taipei, Taiwan. De eksporterer deres produkter fra deres fabrik i Kina, til USA og Europa. Seasonic modtager regelmæssigt feedback fra pc-brugere, overklokere og spillere fra hele kloden, hvilket Seasonic bruger aktivt til at forbedre deres produkter.Seasonic's Vision.

Deres mål er fortsat at kunne levere rettidige og professionelle løsninger, der imødekommer IT-branchens krav, og samtidig fortsætte med at udvikle fleksible løsninger i detailmarkedssegmentet. Seasonic forsøger løbende at skabe kundetilfredshed ved at sikre, at alle deres partnere og slutbrugere over får den bedste service.


Sea Sonic stræber efter at udvikle langsigtede, pålidelige forhold til forretningspartnere, der deler deres vision, mål og filosofi. Seasonic forpligter sig til at levere produkter med de højeste standarder og yde global support til deres kunder og partnere.Vores partnere