Om SteelSeries

SteelSeries er en af de førende producent af udstyr til gaming og eSport. Produktudvalget indbefatter headsets, tastaturer, mus, musemåtter, controllere og andet tilbehør. SteelSeries har siden grundlæggelsen i 2001 gået forrest på markedet for professionelt gaming-udstyr takket være et konstant fokus på innovation og produktudvikling i samarbejde med professionelle gamere og eSportsatleter.  


Mest anmelderroste gaming-headsets

Arctis-headsets kan bruges til både pc, Mac, Xbox, PS4, Nintendo Switch, VR og smartphones. Hvert eneste Arctis-headset er udstyret med vores avancerede højttalerenheder, en Discord-certificeret ClearCast-mikrofon og uovertruffen komfort.  


De mest præcise gaming-mus

Vores mest avancerede gaming-mus er udstyret med de bedste optiske sensorer, RGB-lys og fungerer med både pc og Mac. Få enestående præcision og den laveste responstid, uanset hvilken gamingmus du vælger. 


Bedste gaming-tastaturer 

Hvert eneste SteelSeries-tastatur er bygget til at blive brugt hver eneste dag. Vores mest avancerede gaming-tastaturer er udstyret med markedets førende mekaniske switches, individuel RGB-bagbelysning i alle taster og er alle kompatible med både pc og Mac.