AUTHOR : Kim Monberg
PUBLISHED : 2015-12-02 08:18:00

Rosewill Valens 600 Watt


Julen kravler nærmere, og Tweak.dk bruger ventiden på det vi elsker, at teste fede produkter. Rosewill er tilbage hos Tweak.dk med endnu et produkt. Denne gang skal vi kigge på deres Valens 600W non-modulære strømforsyning. Den er 80plus GULD certificeret og med ekstra lange kabler.

Producenten Rosewill laver stort set alt til computer og hjemmet generelt. Vi har før kigget på nogle af deres computer dele, og det skal vi også denne gang. De har bedt os anmelde deres Valens 600W 80plus GULD strømforsyning, hvilket vi gør med glæde.

 

Rosewill logo

 

Men lad os først lige pakke kassen ud og se hvad den indeholder.

 

 

Videre til et nærmere kig.

 

Forsyningen er sort hele vejen rundt, og har en ret stor blæser under hjelmen. Denne blæser skal sørge for god køling af komponenterne, så det bliver spændende at høre hvor meget den larmer under belastning.

 

Blæser

 

På den ene side af forsyningen, kan vi se en mærkat. På denne mærkat kan vi se, at det er en single rail strømforsyning, med en samlet effekt på 600W. Umiddelbart ser disse data ganske fine ud i forhold til en rimeligt gamer system.

 

Mærkat

 

Kabelafgangen er beskyttet af plastik, så der ikke er slidtage mod metalkanter. Det er ret godt, så man ikke kommer ud af, at der sker kortslutning her. Stripsen af plastik kunne man måske godt have sat på indersiden, da den eneste grund til den er der, er for at holde på sleevet.

 

Gennemføring

 

Kablerne til bundkortet er mærket fint op, så man ved hvilke stik der er til hvad. Det samme gælder stikkene til grafikkortet. Stikkene til SATA og ATA (Molex) er ikke mærket op, men de er så karakteristiske, så man ikke tager fejl af dem. Alle kablerne er ekstra lange, så man kan bruge strømforsyningen i et fullsize ATX kabinet. De skriver godt nok, at strømforsyningen har SLI og CF support. Men der er jo kun en streng med 2 PCIe stik på, så hvordan det lige hænger sammen, ved jeg ikke.

 

 

Skal vi ikke åbne den på næste side, og se indmaden.

 

 

 


VORES PARTNERE

Synology
Olympus
Razer
MSI
Cooler Master
Cougar Gaming
Corsair
AMD
ASRock
Deepcool
Seasonic
Gigabyte