Om Synology.

Synology blev grundlagt i 2000 og har seks afdelinger, hundredvis af partnere og har udført over seks millioner installationer over hele verdenen. Med en blanding af pionerekspertise og stor erfaring, tilbyder Synology skræddersyede løsninger til kunder på tværs af brancher. 


Sinology's Vision.

Synology er indstillet på at forandre den måde virksomheder styrer deres data på - elegant enkelt, sikkert og pålideligt. Synology besidder en lang række løsninger, der drives af avanceret innovation og robust pålidelighed til opfyldelse af de stadigt stigende forventninger og krav fra erhvervsbranchen.

Synology sætter deres kunder i stand til at styre, skalere og beskytte deres data til at indpasse den eksponentielle datavækst i den digitale verden.
Høj ydeevne.

Med en mindre investering kan forretninger drage fordel af en betydelig forøgelse af serverens ydeevne. I SSD-cache-skrivetilstand skrives data først på SSD'en og sendes derefter tilbage til harddiskene. En SSD cache-tilknyttet diskenhed kan nu bestå af op til 12 SSD’er, så du ganske enkelt kan accelerere læse- og skrivehastigheder ved at tilføje ekstra SSD-cache på applikationsservere med stor belastning, der kræver høj, tilfældig IOPS.


Automatisk Failover.

De to servere kommunikerer via en Heartbeat-forbindelse. Når den aktive server bliver utilgængelig, kommer den passive server til og overtage alle filtjenester, og programmer kan gendannes på minutter. Den jævne overgang maksimerer tjenesteoppetid og hjælper virksomheder med deres tjenestekontinuitet. De to servere kommunikerer via en Heartbeat-forbindelse. Når den aktive server bliver utilgængelig, kommer den passive server til og overtage alle filtjenester, og programmer kan gendannes på minutter. Den jævne overgang maksimerer tjenesteoppetid og hjælper virksomheder med deres tjenestekontinuitet.