Om TP-Link.

TP-Link blev grundlagt i Kina i 1996 af to brødre, der basalt set ønskede at producere et netværkskort. Herfra voksede virksomheden støt, og i 2005 rykkede TP-Link ud på det internationale marked. I 2007, små to år senere, rykkede de ind i deres nye 100.000 m2 store hovedkvarter i Shenzhen i Kina. 

Netværksudstyr er kernen af TP-Links forretning, og siden starten i 1996, har dette marked vokset sig markant større. Trådløs netværksteknologi er i dag en fast integreret del af vores hverdag og fylder meget i vores liv. 


TP-Link har fulgt udvikling tæt, og sælger netværksudstyr, der hjælper milliarder af mennesker verden over, til at få let adgang til internettet. Over de senere år har TP-Link dog også udvidet deres produktkatalog til at omfatte Smart Home løsninger. 


TP-Link Smart Home.

Inden for Smart Home har TP-Link et bredt udvalg af kameraer, smartplugs og lys, som alle sammen har det til fælles, at de er forbundet trådløst til dit netværk. Det betyder, at det kan styres enten via din smartphone eller via en Home Assistent, som Google Home eller Siri.

På den måde er det let at lade TP-Links produkter være grundlaget i dit Smart Home setup, eller blot bruge dem til at supplere en allerede eksisterende løsning.


TP-Link er i flere omgang blevet kåret som den bedst sælgende producent af Wi-Fi udstyr, og kan findes i mere end 170 lande verden over.