Tastatur

Skal du ud og have fingre i et nyt tastatur eller gaming tastatur. Så er du kommet til det rette sted. Her på Tweak elsker vi tastaturer, gaming tastatur, gamer tastatur, mekanisk tastatur, at teste dem og at nørde helt ned i detaljen om dem.

Når man skal anskaffe sig et tastatur er der mange ting at være opmærksom på. Gennem tiden har de udviklet sig på mange fronter, f.eks. er der tre typiske tilslutninger PS/2, USB og trådløst. Men der er også mange andre ting der kan være rare at være opmærksom på. Skal dit tastatur måske have numpad? Hvor dybe skal trykkene føles?
Går vi over i gaming bliver det straks mere avanceret, ønsker du membrantastatur eller måske et keyboard med mekaniske taster. Hvilke mekaniske skal det være? Der er mange forskellige MX Cherry taster f.eks. som kan have afgørende effekt på hvordan din performance i gaming bliver med dit nye tastatur.
Alle disse ting og mange flere spiller ind når du skal ud og vælge dig et nyt tastatur, det kan derfor være lidt af en jungle, især hvis du ikke kan få hjælp fra enten nettet eller bekendte. Derfor står vi altid på din side og har udarbejdet en masse smarte features. F.eks. hvis du bare vil se alle de tastaturer, som vi har testet, skal du selvfølgelig ikke vælge noget filter, på den måde kan du danne dig et fuldt overblik. Vil du derimod se noget helt specifikt, kan du eksempelvis vælge Cooler Master, razer eller Corsair under brands.

Under brand, vælger du drop down menuen og klikker på Cooler Master. På fuldkommen samme måde fungerer de øvrige filtre. Vil du f.eks. kun se Cooler Master tastaturer som scorer over 3, så vælger du blot disse værdier. Du kan sågar vælge prisfiltre, så du kun ser tastaturer som ligger med en pris under 1.199kr.
Skulle du opleve at der slet ikke kommer nogen resultater, så kan du vende tilbage og justere lidt på dine krav indtil der kommer resultater i søgningen.

Kommer du i tvivl om hvad de enkelte ting betyder, så kan også klikke på den lille how-to knap, her vil vi så efter bedste evne, forsøge kort at forklare dig de mest gængse områder inden for tastatur og valget af det rette keyboard. Det kunne f.eks. være hvilket keyboard der egner sig bedst til FPS gaming. Eller om trådløse tastaturer overhovedet er brugbare til gaming.

I vores keyboard test-sektion, vil du kunne finde alle de tests vi har lavet af forskellige tastatur. Men husk, at vi anmelder altid alle produkter ud fra vores egen subjektive holdning, og derfor er det du læser vores oplevelser med produktet. Det sikrer dig imod en masse dikterede holdninger fra en producent - vi er altså din garant for et sagligt billede af produktet.
Nyheder knappen, skal du bruge hvis du er interesseret i at læse de seneste nyheder om tastaturer. Den kan især være relevant for dig, som foretrækker at være opdateret på de seneste trends og tendenser.
Læs Mere

LATEST POSTS IN Tastatur

Cougar_PURI_front_standard
Tests - 20 Aug  

Cougar PURI standard + TKL

     3

Cougar er ikke nogen ny producent for os her på Tweak, vi har efterhånden hilst på en del af deres produkter. I denne test er det ikke bare ét men ... Læs Mere

Logitech-G915-625x352
Nyheder - 16 Aug  

Gaming keyboards med imponerende design

     3

Producenterne plejer ikke at står tilbage med rosende ord, når de lancerer nye produkter. Udtryk som "revolutionerende" og "innovative" smides ofte ... Læs Mere

cooler_master_mk850_keyboard_tweak_dk
Guides - 07 Aug  

Bedste mekaniske gaming tastaturer 2019

     3

Dit tastatur er den del af din computer, du rører mest ved, så at få et bedre tastatur kan gøre en endnu større forskel i dit liv end at opgrader ... Læs Mere

tweak_dk_mekaniske_kontakter_cherry_Kailh_Razer_Romer-G_7
Guides - 17 Jul  

Hvad er et mekanisk tastatur

     3

Der er mange forskelle fra tastatur til tastatur, og hvorfor nogle betragtes som bedre, nogle koster mere og hvorfor nogle modeller synes at være for ... Læs Mere

keystone
Nyheder - 17 Jul  

Keystone ønsker at revolutionere det mekaniske tastatur

     3

En af de positive aspekter ved mekaniske tastaturer er, at de har tendens til at fokusere meget på holdbarhed, hvor en typisk mekanisk switch siges a ... Læs Mere

Cooler Master fremviser SK Series Limited Edition mekaniske tastaturer
Nyheder - 03 Jul  

Cooler Master fremviser SK Series Limited Edition mekaniske tastaturer

     3

Hvis du søger efter et nyt mekaniske tastatur, som ikke fastholder tiden trend om sorte designs, kan du med fordel kigge i retning af Cooler Master o ... Læs Mere

SE FLERE

VORES PARTNERE