AUTHOR : Kim Monberg
PUBLISHED : 2016-02-22 08:07:00

Ozone Strike Battle Keyboard


Så er Ozone tilbage hos os på Tweak. Denne gang skal vi kigge på deres kompakte Strike Battle tastatur, som er udført i lækkert aluminium og med Cherry MX kontakter. Læs her i anmeldelsen, om dette skal være dit nye våben i kampen om cyberspace.

Det er ikke tit vi tester ting fra Ozone, men vi glæder os hver gang vi får deres produkter ind. Ozone laver tilbehør til gaming, og vi skal denne gang kigge på deres Strike Battle tastatur. Tastaturet er lækkert udført med forside i aluminium og Cherry MX kontakter. Er dette dit nye tastatur?

 

Ozone logo

 

 

Men først en lille unboxing af tastaturet:

 

 

 

Og så videre til detaljerne:

 

Som man kan se på billederne, er dette tastatur utrolig kompakt. Der er ikke noget overskud nogen steder, og det er 10-key-less, så man må undvære det numeriske tastatur.

 

På bagsiden er der 3 gummifødder i fronten, og 2 fødder man kan klappe ud på bagkanten. Der er gummi på fødderne når de er klappet ud, men desværre ikke når de er klappet sammen. Tastaturet fås i to udgaver, en med sort og en med rød aluminiums front. Som man kan se, har jeg modtaget den røde, og jeg synes personligt det ser super fedt ud.

Stofkablet er forholdsvist stift, hvilket mange stofkabler desværre er, og for enden af det 1,5 m stofkabel er der et guldbelagt USB stik.

 

 

Tastaturet har en del funktioner, som ligger under de normale knapper. Der er fuld multimediastyring, lys og game mode funktioner. Man kan sågar også justere Polling rate og Key response time direkte på tastaturet. Samtlige funktioner kan også justeres i driveren.

 

Funktionerne aktiveres med Ozone tasten nederst til højre på tastaturet. Det er den tast man normalt kalder Fn tasten, men Ozone logoet passer perfekt ind i designet i stedet for.

 

Tastaturet har også mulighed for makro funktioner, og der er mærket 6 taster op med M1-M6 for makroer. Man kan dog ligge makroer på alle taster.

 

 

Tastaturet som jeg har modtaget er med Cherry MX Red kontakter med rødt lys. Man kan dog få tastaturet med adskillige andre kontaktsæt. Det røde lys på den røde baggrund ser super fedt ud.

 

 

Der følger selvfølgelig en fuld softwarepakke med tastaturet, hvor man har mulighed for at justere det hele. Man kan programmere alle tasternes funktioner, lave makroer, og justere lyset osv. Softwaren er meget overskuelig og nem at gå til. Tastaturet har indbygget hukommelse, så alle de ændringer du gemmer i profilerne, gemmes i tastaturet. Så kan man tage sin opsætning med sig, hvis man skal på netcafe, eller hjem til en ven der har en computer i forvejen.

 

 

Test:

 

Jeg har faktisk et Ozone Strike Pro, som jeg bruger til hverdag, så jeg er vant til deres tastaturer. Men jeg har anmeldt en masse andre tastaturer med tiden, og sammenlagt ligger det hele til grund for min vurdering.

 

Komfort:

 

Rent tastemæssigt er tastaturet super lækkert, da tasterne er bløde at trykke på, og umiddelbart synes jeg heller ikke det larmer særlig meget.

 

Men når det kommer til ergonomien i tastaturet; altså hvordan man holder håndled osv. så er dette tastatur desværre en smule højt i det. Det betyder, at man knækker meget i håndleddet, hvilket godt kan give problemer efter lang tids brug. Jeg vil helt klart anbefale, at man tilkøber sig en håndledsstøtte til dette tastatur; ellers kan jeg godt forestille mig, at man får problemer i længden.

 

Brug:

 

Jeg har brugt tastaturet til hverdag over nogle dage, for at få en fornemmelse af hvordan det er at bruge, og jeg synes det er et super fedt tastatur. Man skal gøre sig overvejelser over, om man kan undvære det numeriske tastatur, som der er på et standard tastatur. Hvis man kan det, så er dette minimalistiske tastatur vejen frem. Det virker super solidt, og er rigtig lækkert at se på. Dog skal man måske overveje den ekstra håndledsstøtte, som jeg nævnte før.

 

Lys:

 

Lyset i dette tastatur er super fedt, hvis man kan lide rød. Måden som lyset kastes tilbage fra baggrunden gør, at hele tastaturet lyser op på en meget behagelig måde. Man kan justere lyset i 6 trin fra slukket til 100% samt pulsering. Så der er rimeligt muligheder for, at finde den styrke der passer til dig.

 

 


VORES PARTNERE

Synology
Olympus
Razer
MSI
Cooler Master
Cougar Gaming
Corsair
AMD
ASRock
Deepcool
Seasonic
Gigabyte