Esport er den nye betting-trend

Gamer
E-sport bliver mere og mere anerkendt som en sport i Danmark.

E-sport bliver mere og mere anerkendt som en sport i Danmark. Noget af det er nok på grund af, at mange danskere selv er vilde med at dyrke esport, og noget er måske fordi, der er danske hold, som klarer sig ekstremt godt på den internationale scene. I takt med at e-sport er blevet mere omtalt og anerkendt i den brede befolkning, er der også en stigende interesse for at bette på e-sport, som man kender det fra alle andre sportsgrene som fodbold, tennis eller hestevæddeløb. Hvis du er en af dem, der gerne vil prøve kræfter med at bette på e-sport, så kan du finde forskellige platforme her: https://esportlandet.se/esportbetting

Hvad er e-sport?

E-sport er en forholdsvis ny tendens, så det er på sin plads lige at afklare, hvad der egentlig er tale om. E’et står for electronic, så der er altså tale om sport, der dyrkes med mus og tastatur. Det handler ofte om at konkurrere i forskellige computerspil. E-sport dækker ofte over organiserede og store konkurrencer, hvor man møde i den fysiske verden. For mange e-sportsudøvere er det vigtigt, at man mødes i virkeligheden, og man kan mødes med fans og andre spillere. 

Dansk succes

Et dansk hold, Astralis, vandt verdensmesterskabet i Counter Strike i 2019, og det førte til lidt folkelig opmærksomhed. Vi er ikke verdensmestre til særlig meget sport, så succes medførte en større folkelig opbakning og opmærksomhed. Counter Strike er et af de allermest populære sportsgrene inden for esport, og det er også et af de spil, som flest better på. Det er et skydespil, hvor man spiller hold mod hinanden. 


Titlen som verdensmester er faktisk en stor bedrift for en lille nation som Danmark, esport er nemlig ekstremt populært i andre verdensdele, og det dyrkes af mange spillere verden over. 

Hvilke spil kan bette på?

Der er en række spil, du kan oddse og bette på. De meste populære er Counter Strike, Call of Duty, Fifa og Dota. Mange danskere spiller selv de spil derhjemme, så det vil sikkert være sjovt, at se kampene live. Det bliver mere spændende at følge med i kampene, hvis man også har oddset eller bettet, og så er det jo altid sjovt, at kunne være med til at støtte et dansk tophold.