Find en god pris på PS5 på nettet

Mand spiller computer
Der går mange år mellem PlayStation udgiver en ny konsol. Hvis du er en af dem, som længe har ventet spændt på at kunne prøve den nye PlayStation 5, så har du måske også følt dig skuffet, når du har set den høje pris. Her kan du læse mere om, hvordan du kan finde en god Ps5 pris.

Se om du kan finde en Ps5 brugt

Hvis du gerne vil have så god en Ps5 pris som muligt, kan du med fordel lede efter en konsol på forskellige gensalgshjemmesider. Det lyder måske vildt, at de allerede vil være tilgængelige brugt så lidt tid efter udgivelsesdatoen. Det er også sjældent, at du kan finde en, som er blevet åbnet og brugt, hvor ejeren har fundet noget andet. Dog kan du være heldig, at nogen sidder inde med to konsoller og gerne vil af med den ene. 

Dengang spillekonsollen kom ud, har den været øverst på ønskelisten hos mange. Da det ikke er altid, at alle er lige gode til at koordinere julegaver og fødselsdagsgaver, er der en chance for, at der en heldig person, som har modtaget to Ps5, og derfor gerne vil sælge den ene. Der er sjældent et særlig stort udvalg, når det gælder secondhand, så det handler om at være tålmodig og tjekke de forskellige hjemmesider ud regelmæssigt. Hvis du en dag støder på en annonce, handler det om at slå til så hurtigt, som muligt.

Hold øje med tilbud og rabatter

Især i sommermånederne kan man være heldig at møde nogle vilde tilbud. Hvis du gerne vil have en god Ps5 pris, så handler det om at være tålmodig og holde øje med tilbuddene fra de diverse elektronikbutikker. Efter et stykke tid fra udgivelsesdatoen vil et produkt som regel komme på tilbud. Det skyldes tit, at salget lige efter et produkt er kommet ud, er højt. Men i takt med at fokus kommer over på noget andet, vil salget begynde at falde. For at få fokus tilbage på produktet, kan man så vælge at give en rabat, så salget igen stiger. Det er sjældent vilde rabatter, du kan finde på nye og hypede varer, men du vil typisk være i stand til at spare nogle penge. Hvis du håber på at kunne spare penge gennem tilbud og rabatter, er det igen vigtigt, at du holder øje med de forskellige forhandlere, så du kan slå til med det samme.