Her er musthaves for den sande gamer

Dreng der gamer
Gaming og videospil var næsten udelukkende for børn og nørder for blot 10 til 20 år siden. Nu er gaming allemandseje, og der er næsten ingen børn, der ikke vokser op med gaming i en eller anden forstand.


Gaming og videospil var næsten udelukkende for børn og nørder for blot 10 til 20 år siden. Nu er gaming allemandseje, og der er næsten ingen børn, der ikke vokser op med gaming i en eller anden forstand. Om det så foregår på mobilen, tabletten, konsollen eller computeren, så har alle børn i de nyere generationer stiftet bekendtskab med gaming. Samtidig er Esports blevet et verdensomspændende fænomen. De professionelle gamere betragtes som hæderlige atleter, og nogle af dem tjener flere millioner dollars på årlig basis. Det er altså sikkert og vist, at gaming er kommet for at blive. Er gaming noget, du har overvejet at dykke dybere ned i? Så har du sikkert opdaget, at det kræver en smule udstyr at komme i gang. For at få den ideelle spiloplevelse, kan man desværre ikke nøjes med en billig laptop med flere år på bagen. De nutidige spil kræver noget hardware med styrke, og hvis du ønsker at præstere godt i spil, så er der visse ting, du bør eje. Måske er du helt grøn, når det kommer til gaming, eller også så er du ganske enkelt ude efter at opgradere dit udstyr? Uanset hvad så kommer her et skriv, der kan hjælpe dig på vej. En lille og konkret liste over must-haves for den sande gamer. Rigtig god læselyst!

Styr på skolen

Måske er du netop nu ved at dykke godt og grundigt ned i gaming-universet? Eller også er du allerede en sand gamer, der bruger størstedelen af din fritid på det? Så kan det godt ske, at man mister interessen for andre ting i livet. For eksempel din skole. Men selvom, du skal være en sand gamer, der virkelig giver den gas foran skærmen, så er det vigtigt, at man ikke ryger bagud i skolen. Har du en oplevelse af, at du måske er ved at sakke bagud? Så klik her. Så kommer du ind på Gotutor.dk, hvor du kan søge lektiehjælp til matematik og andre fag i skolen, så du er sikker på, at følge med i skolen, selvom der også skal games.


En gamer-pc med gods i

Det allervigtigste for en god gaming-oplevelse er, at din maskine kan køre spillet, du ønsker at spille. Spiller du med lav grafik og et hakkende billede, så er oplevelsen ikke lige så indbringende, og du kan ikke performe lige så godt i spillet. Investér derfor i en god gamer-computer, inden du køber alt det andet. 


Kommunikation er essentielt

I langt de fleste spil, så er der et element af holdsport. Det betyder, at du skal kunne kommunikere med dine medspillere. Til dette behøver du et ordentligt headset med god lyd og en god mikrofon. Så kan du høre de tilstrækkelige lyde i spillet, kommunikere med medspillere eller endda spille med venner. Det er et køb, du ikke fortryder.