[CES 2018] HP Envy x2 12g (Intel Edition) bærbar annonceret

I slutningen af 2017 fremviste HP den første model af deres nye HP Envy x2 12g, og nu er sløret løftet en smule mere under CES 2018.

I slutningen af 2017 fremviste HP den første model af deres nye HP Envy x2 12g, og nu er sløret løftet en smule mere under CES 2018. HP Envy x2 12g bygges med en ARM baseret processor, som bliver en del af et samarbejde mellem Qualcomm og HP, som derfor også udstyret med Qualcomms Snapdragon 835 chipset.


Selvsamme model kommer også med Intel under motorhjelmen, som mere eller mindre er eneste basale forskel mellem de to nyheder fra samarbejdet. Der er ikke sat konkret navn på processorserien, men meget tyder på de benytter sig af en 7th-gen Y-series processor fra Intels rækker.


Den Intel baseret Envy x2 12g, skulle være fysisk tykkere end ARM modellen blandt andet grundet et tykkere batteri, og modsat ARM modellen, skulle Intel varianten tilbyde kortere batteritid, 16 timer vs. 20 timer.


Tilbehøret mellem de to modeller afviger også fra hinanden. På Intel modellen får man blandt andet et cover med, og på ARM modellen en såkaldt kickstand, så f.eks. kan bruges så der kan stilles som på billedet.


Snapdragon Envy x2 præ-konfigureres med Windows 10 S og Intel versionen med Windows 10 Home.

Prisen er stadig ukendt.

Tak til Plantronics for sponsorering af vores CES 2018 tur.