Lenovo Yoga 5G: Verdens første 5G PC: CES 2020

lenovo ces 5g yoga 2020 intro
Under vores tur til Computex sidste år, så vi den første prototype af "Project Limitless", som var i stand til at oprette forbindelse til alle, på daværende tidspunkt, 5G protokoller (sub-6, mmWave), en uset bedrift på dette tidspunkt i en verden, hvor bærbare computere er på vej til WiFi 6.

Spoler vi tiden frem til januar 2020 og CES 2020, er Project Limitless blevet til Lenovo Yoga 5G, et produkt, der vil ramme markedet i 2020 for at placerer sig i en voksende gruppe af always-on, always-connected computere.

Lenovo Yoga 5G er afhængig af Qualcomms Snapdragon 8cx 5G Compute Platform, som er en udvikling af den originale Snapdragon 8Cx platform, der blev præsenteret for lidt over et år siden. (x står for eXtreme)

yoga 5g lenovo qualcomm ces 2020.jpg

Yoga laptop skærme kan foldes 360 grader, og ende udi en tablet formfaktor, og der er mange positioner imellem, som brugerne kan vælge, afhængigt af situationen de befinder sig i.

yoga 5g CES 2020 lenovo.jpg

Lenovo har måtte tage opfinder-hatten på, for finde geniale måder at distribuere radioantenner på, så tingene fungerer uanset den bærbare computers formfaktor.

CES 2020 yoga 5g lenovo.jpg

Den effektive hastighed afhænger af det lokale 5G netværk i dit område.

ces_promo.png

Målinger på mmWave 5G viser lovende takter, og vi kan varmt anbefale denne artikel: The world’s Internet speeds increased more than 30% in 2017. Are you keeping up?

Med en vægt på små 1,3 kilo, er Yoga 5G være et godt eksempel på en ultra-mobilitet-pc med ultra-hurtig forbindelse. Når 5G når sit fulde potentiale og fremtidige udvikling, vil det ændre markant på, hvordan vi administrerer og får adgang til data.

lenovo ces 5g yoga 2020.jpg


Source & Image credit:

Lenovo, notebookcheck