Microsoft invitationer til mystisk Surface event

microsoft invitation 2019
Microsoft har flere produkter i værkerne lige nu, herunder en helt ny Xbox konsol (kaldet "Project Scarlet" i øjeblikket), en AirPod konkurrent, og muligvis endda en dual screen Surface enhed, der kan fungere som enten en bærbar computer eller en tablet afhængigt af en given brugers behov.


Som rapporteret af Engadget er Microsoft begyndt at sende presseinvitationer til en mystisk Surface-themed begivenhed. Invitationerne viser, hvad der ser ud til at være et delvist Microsoft logo, en meddelelse, der tilråder modtagerne at "Save the date," og selvfølgelig den dato, hvor begivenheden finder sted: 2. oktober 2019.

Tweak.dk er beklageligt ikke på presselisten, så vi er ikke sikre på, hvad resten af invitationens indhold kkunne indeholde. Vi ved dog, at det starter i New York City, og det vil uden tvivl indeholde et par spændende afsløringer.

Selvom vi ikke ved nøjagtigt, hvad Microsoft planlægger at fremvise, synes en ny Surface Pro, en opdateret Surface bærbar line-up og tech gigantens rygtede Surface Buds (kodenavnet Morrison) alle som værende sandsynlige kandidater. Der er selvfølgelig også potentialet for et par overraskelses momenter. Microsoft er allerede begyndt at udvide Surface branded til at dække mere end laptops alene, og vi forventer, at denne tendens fortsætter i fremtiden.

Kilde & Image credit:
Engadget