Microsofts nye Surface Pro 7 Plus annonceret

Microsoft Surface Pro 7+
CES 2021: Microsofts nye Surface Pro 7+ inkluderer 11. generations Intel CPU'er, flytbar SSD, LTE og meget mere.

Med en række af laptop producenter, der afslører nye tilføjelser til deres lineups på CES 2021, har Microsoft i dag tilsluttet sig festen med en Surface Pro 7-opgradering. Den nye Surface Pro 7+ har nøjagtigt det samme design som sin forgænger, men med ny hardware under motorhjelmen. Surface Pro 7+ kommer med de nyeste 11. generations Intel-CPU'er, LTE-tilslutningsmuligheder og flytbart lager til målet om forbedret sikkerhed.

 

Microsoft Surface Pro 7+ specifikationer

Det primære design, display og port udvalg ombord på Surface Pro 7+ forbliver det samme som sin forgænger. Du har et 2-i-1-design med en 12,3 tommer (2736 x 1824 pixel) PixelSense skærm. Intet har ændret sig udvendigt, men du finder nu Intels nyeste 11. generations Tiger Lake processorer under det smukke ydre. Du kan vælge mellem Core i3 (1115G4), Core i5 (1135G7) eller Core i7 (1165G7) varianter.

microsoft-surface-7-pro-plus-lanceret.jpg

Den nye processor er koblet med et nyt LTE-modem i en af konfigurationerne. I5 varianten inkluderer Snapdragon X20 LTE-modemmet (som også er valgfrit). Det fungerer med både eSIM og fysiske SIM-kort i mere end 180 lande. Der mangler dog 5G-support, da modemmet ikke understøtter det.


Højdepunktet i Surface Pro 7+ bliver den flytbare SSD-lagring. I sin officielle pressemeddelelse siger virksomheden, at virksomheder skal have kontrol over data. Microsoft har tilføjet den flytbare SSD-option (tilgængelig via et slot under enhedens vippe-stander bagtil) til datalagring for at understøtte sikkerheds- og privatlivsbehovet hos forretnings- og uddannelsesorganisationer.

surface-pro-7-removable-SSD-e1610431134182.jpg

For at gøre plads til til flytbare SSD på bagsiden, opdaterede Microsoft også de interne komponenter. Du tilbydes som en del af det nye indvendige design - et forbedret termisk design, større ventilationsåbninger og et større batteri. Surface Pro 7+ er udstyret med en 50,4Wh batteripakke i modsætning til 46,5Wh batteripakken på sin forgænger. Dette resulterer i betydelige fordele i batteriets levetid. Virksomheden lover op til 15 timers batterilevetid med denne opgradering.

 

Pris og tilgængelighed

Med Surface Pro 7+ sigter Microsoft efter forretnings- og uddannelseskunder. Surface Pro 7+ vil kun være tilgængelig for dette segment i opstartsfasen. Der er ingen officielle informationer om, hvornår alle andre interesserede kan købe en fra Microsofts websted.

Med hensyn til prissætningen er Wi-Fi Surface Pro 7+ prissat til $ 899 mens den LTE-aktiverede variant koster $ 1.149. Indtil Microsoft åbner helt op for tilgang til Surface Pro 7+, har de kun forbeholdt den til udvalgte markeder i Asien, Europa og Nordamerika. Forsendelsen vil starte fra næste uge.

 

Source & Image credit:

Microsoft, 

(Image credit: Microsoft/Shutterstock)