Nvidia RTX Super Gaming bærbare 50% hurtigere

Super gaming laptops grafikkort
I henhold til rapporten fra PCGamesN antyder et lækket internt præsentationsbillede et stort performanceboost af Nvidia RTX Super gaming laptops.


Det er værd at bemærke, at det specifikt involverer Nvidia RTX 2070 og RTX 2080 Super. Sammenligningen af de nævnte RTX-grafikkort var imod deres eksisterende GeForce-serie af GPU'er til bærbare computere.

nvidia-rtx-super-laptops.jpg

Hvis du ser på billedet ovenfor, er det helt åbenlyst, at Super gaming bærbare computere får en markant fordel i forhold til de eksisterende GPU'er til bærbare computere. Naturligvis handler det ikke kun om frames - men om den gennemsnitlige performance, mens du gamer Control, Wolfenstein: Youngblood, Deliver Us The Moon ved maksimale indstillinger på 1080p.

asus_rog_zephyrus_m_screen_tweak_dk.jpg

De frigivne slider nævner også, at DLSS var aktiveret, mens benchmark-tests blev afviklet. I tilfælde af at du ikke kender til DLSS, så er DLSS en spilspecifik feature, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din GPU, når belastningen er høj. Du kan læse mere om DLSS HER 

Set ud fra præsentationsbilledet, må vi kunne konkludere, at det er et spørgsmål om tid, inden vi præsenteres for Nvidia RTX Super gaming bærbare.


Source & Image credit:

PCGamesN