Nyt macOS døbes Mammoth, Monterey eller Skyline

MacOS
Den 22. juni vil Apple igangsætte WWDC 2020 og tilbyde udviklere og fans rundt omkring i verden en forhåndsvisning af dette års opdateringer af macOS operativsystemet. Et af højdepunkterne vil være macOS 10.16. Vi mangler bare den officielle annoncering af navngivningen.


Apples navngivninger fylder meget i jungletrommerne, og meget kunne tyde på, at navngivningen vil omhandle et mere mindeværdigt mærkenavn, der efter signende vil tage udgangspunkt til en lokation i Californien. Indtil videre har vi haft Mavericks, Yosemite, El Capitan, Sierra, High Sierra, Mojave og Catalina.

Ifølge MacRumors er de mest sandsynlige kandidater til næste version Mammoth, Monterey og Skyline. Apple har ansøgt om trademark beskyttelse for disse navne og antyder dermed, at de vil blive brugt til kommende versioner af macOS. (Aplle ansøgte om en fjerde, Rincon, men dette er siden blevet inaktivt.)

Mammoth lyder måske mere paleontologisk end geografisk, men det kan henvise til Mammoth Lakes eller Mammoth Mountain, et populært udendørs område i Sierra Nevada. Under alle omstændigheder godkendte det amerikanske patent- og registreringskontor varemærket allerede i 2019.

Andre relaterede mærker, som Apple har registreret gennem årene inkluderer Diablo, Miramar, Redtail, Condor, Grizzly, Farallon, Tiburon og Shasta. Disse menes dog ikke at være i spil til dette års version af macOS.

Hvad tror du Apple vil kalde næste version af macOS?


Source & Image credit:

MacRumors