Razer introducerer ny Razer Blade Stealth

Ny_Razer_stealth_mercury_2019
Razer har netop introduceret en ny Razer Blade Stealth udstyret med tiende generation Ice Lake arkitektur.


Razer opdaterer dermed endelig deres Razer Blade Stealth, som denne gang forstærkede muligheder med både integreret og dedikeret grafik sammen med Intels seneste 10. Gen Ice Lake CPU'er.

Dette betyder tilbagevenden af tre modeller; Razer Blade Stealth med integreret grafik, Razer Blade Stealth med et dedikeret grafikkort sammen med et 1080p-panel, og tredje model med et dedikeret grafikkort, men med et 4K touch panel.

Mercury White 

Mercury White modellen minder meget om Razer Blade Stealth 13, men denne gang drives af den nye Quad Core 10. Gen Intel Core i7-1065G7 processor med Hyper-Threading og en basisfrekvens på 1,3 GHz og et boostfrekvens på 3,9 GHz ved 25W.

Tilføjelsen af 10. Gen Ice Lake CPU’en, giver den nye Razer Blade Stealth en klar fordel sammenlignet med foregående 8. Gen, og den nye Gen11 Iris Plus grafik, der har langt mere performance sammenlignet med tidligere Intel integrerede grafikløsning.

Lageret på Mercury White kommer i form af 256 GB, og af RAM finder vi stadig 16 GB LPDDR4 3733MHz i dual channel mode, som også vil skubbe mere performance ud fra Gen11 Iris Plus løsningen.

Og så er den virkelig designmæssigt en perle.

Priser og tilgængelighed

Vi har endnu ikke fået informationer om lancerings datoen. Razer Blade Stealth 13 Mercury White er prissat til $ 1499


Kilde & Image credit
Razer