En Apple-bil kunne frigives så tidligt som i 2024

Apple bil
I årevis har vi hørt rygter om, at Apple arbejder på at bygge deres egen elbil. Virksomheden ser bestemt ud til at have en interesse i biler efter det kom frem, at Apple har henvendt sig til et stort antal bilspecialister fra forskellige virksomheder plus de forskellige patenter, som vi har set, alle antyder, at Apple helt sikkert holder øje med bilindustrien.

Ifølge en rapport fra DigiTimes ser det ud til, at Apples indtræden i bilbranchen allerede kunne være begyndt, og de fra 2024, forventes officielt at afsløre deres bud på en elbil. Rapporten hævder, at Apple nu søger indsigt i udgifterne til de dele, de har brug for til sin egen bil, hvor TSMC også forventes at forsyne Apple med de nødvendige chipsæt.

Apple siges også at have et foreløbigt design i tankerne og holder øje med en fabrik i USA med henblik på en produktion. Mens DigiTimes muligvis ikke nødvendigvis har den bedste track record for Apple-rygter, skal det bemærkes, at analytikeren Ming-Chi Kuo, som er kendt for hans insider-viden om Apple, tidligere havde udtalt, at Apple kunne lancere et sådant køretøj i 2023-2025.

Eftersom vi befinder os på rygteplan, bør du tage disse informationer med et vist forbehold. Apple har aldrig tidligere lavet biler, og der er immervæk forskel på at skulle bygge en telefon og bygge en bil.Læs også:

Apple CarPlay: Hvad er det og hvad kan det?

Android 11: Trådløs Android Auto til alle

Android 11 (Go Edition) lanceres næste måned


Source & Image credit:

DigiTimes