Sony Vision-S konceptbil testes snart offentligt

Sony Vision-S konceopt
Sony, den Tokyo-baserede elektronikgigant, arbejder på en masse spændende elektroniske produkter, der spænder fra avancerede spillekonsoller til avancerede kamerasensorer. Virksomheden trak med annonceringen af Sony Vision-S konceptbilen nye overskrifter, og seneste rygter peger på, at Sony snart er klar til at teste Vision-S bilen på offentlige veje.

Da Sony afslørede Vision-S under CES tidligere i år, forklarede virksomheden, at Vision-S ikke var planlagt til at bringe bilen til de offentlige veje. På det tidspunkt sagde Sony CEO Kenichiro Yoshida: “This prototype embodies our contribution to the future of mobility.” Ifølge virksomheden var bilen bare et udstillingsvindue til Sonys arbejde med biler – herunder med fokus på kabinen i biler.

For nylig frigav Sony en video på YouTube, der viser ankomsten af S Vision-S, til et Sony-anlæg i virksomhedens hjemby Tokyo. Beskrivelsen af videoen lyder som følgende:

“VISION-S Prototype has arrived in Tokyo for advancing our sensing and audio technologies. The prototype vehicle is also currently under development for public road testing this fiscal year.”. Microsoft (still) in talks to buy TikTok, aims to close the deal by September.”

Du kan se videoen herunder:

Source: Sony

Så i henhold til beskrivelsen af videoen lader virksomheden, så kunne noget tyde på Sony har ændret mening, og ikke vil lade Vision-S forblive som en konceptbil. Snarere arbejder virksomheden på bilen ved at forbedre dens kapaciteter og tilføje flere funktioner.

Desuden bekræftede Sony med udgivelsen af ovenstående video faktisk, at de klargør bilen til de første test på offentlige veje. Flere medier omtaler dette allerede kunne ske i slutningen af 2020 eller starten af 2021.

Hvad mener I. Har Sony i chance i bilindustrien?Source & Image credit:

Sony