[CES 2018] AORUS X470 Gaming 7 Wi-Fi er det første bundkort til Zen+

Konkurrencen blandt producenterne inden for bundkort er stor, så her gælder det om at komme før konkurrenterne. GIGABYTE melder et nyt AORUS X470 Gaming 7 Wi-Fi på vej,

Konkurrencen blandt producenterne inden for bundkort er stor, så her gælder det om at komme før konkurrenterne. GIGABYTE melder et nyt AORUS X470 Gaming 7 Wi-Fi på vej, som skulle være det første på markedet til at understøtte Zen+.


Afsløringen kommer nok uden tvivl før tid, da det ikke er officielle kilder der er i tale. Informationerne stamme fra Gamers Nexus og Steve, som har besøgt producentens stand på CES 2018. Det er dermed billeder af det første X470 bundkort vi ser officielt.

 

 

 

 

 

Gamers Nexus


AORUS X470 Gaming 7 Wi-Fi er producentens første Gaming 7 bundkort til for Ryzen, da vi kun fik præsenteret Gaming 5 and Gaming K7 til Ryzen 1000 serien. Her manglede mange de ekstra features der ofte er at finde på hign-end bundkort som f.eks. Gaming 7.


De første informationer via Gamers Nexus og Steve afslører et AORUS X470 Gaming 7 Wi-Fi med tre PCI-Express slots og to shielded M.2 slots. Resten af de spændende specs har vi til gode til officiel fremvisning.

 

Tak til Plantronics for sponsorering af vores CES 2018 tur.