MSI MPG X570 Gaming Edge WiFi til test på Tweak.dk

msi_mpg_x570_gaming_edge_wifi_atx_bundkort
Tweak.dk redaktionen har fået nyt legetøj til test. Vi skal nemlig i samarbejde med MSI snart teste et MPG X570 Gaming Edge Wi-Fi bundkort.

Som vi nævnte tidligere, så har vi modtaget et MSI MEG X570 Unify bundkort til test, men festen stopper ikke her fra MSI's side. Vi skal nemlig i samme omgang også teste et MSI MPG X570 Gaming Edge WiFi ATX bundkort, og begge anmeldelser vil snart være at finde på Tweak.dk

00_msi_mpg_x570_gaming_edge_wifi_front_image.jpg

MSI MPG X570 Gaming Edge WiFi  er i modsætning til Unify et bundkort med RGB belysning. Der er igen tale om et bundkort med AMD's X570 chipset med AM4 sokkel. Et lækkert og stilrent bundkort med sort PCB og grå undertoner, der byder ind med masser af lækre onboard komponenter, som I vil høre meget mere om, når vi kommer til vores endelige anmeldelser. Navnet på chipsettet burde næsten afsløre, at der er tale om endnu et bundkort til AMD's prisvindende Ryzen CPU-serie samt APU'er.

MSP MPG X570 Gaming Edge WiFi bundkortet kommer med Intel Dual Band Wireless-AC 3168 802.11ac Wi-Fi, Intel Gigabit LAN og med support for op til 128 GB DDR4 RAM med en clock frekvens på op til 4400 MHz. Lydsystemet er MSI´s velkendte Audio Boost med Realtek ALC1220 audio controller samt en helt masse andet, som I selvfølgelig kan læse mere om på MSI's hjemmeside, eller I kan vælge at vente på vores anmeldelse, der kommer inden udgangen af november måned.

Prisen på hele herligheden ligger i omegnen af 1.600,00 gode danske kroner.