[CES 2018] Dag 1 - Søndagen i tyvstartens tegn og STORE nyheder fra NVIDIA!

CES dørene blæses op i morgen, men vi har tyvstartet lidt, og været en tur rundt til forskellige arrangementer. Elendige lysforhold på hotelværelset satte sin begrænsning for vores normale eyecandy i et af vores to studier

CES dørene blæses op i morgen, men vi har tyvstartet lidt, og været en tur rundt til forskellige arrangementer. Elendige lysforhold på hotelværelset satte sin begrænsning, men vi håber I kan se bort fra disse i dette tilfælde. Blandt andet startede messen blødt op med en showcase af alternative former for gadgets.

 

Den delvist store messehal indeholdt mange forskellige og finurlige gadgets inden for især hverdags teknologier. Blandt andet airbags til ældre, som sikrede mod skader ved fald, bækkenbundstræning, VR uden kabler m.v.


I skal dog ikke snydes for en del af den tidlige CES Unveiled Las Vegas, en preview arrangement, som afholdes på Mandalay Bay Hotel. Her nød jeg lidt samvær med resten af pressen og producenterne krydret med snacks og drikkevare.

 

 

En af de store trækplastre på dagen før dagen, er NVIDIAS Keynote, hvor flere spændende ting blev afsløret. Der blev dog ikke afsløret nye eller billigere grafikkort i denne omgang. Derimod havde NVIDIA meget fokus på AI og Deep learning sammen med selvkørende biler. Big Format Gaming Displays (BFGDs) fik dog en del omtale, og her løftede stemningen sig en del blandt de fremmødte. Du kan læse om 65 tommer 4K HDR gaming displays fremvist af NVIDIA via linket.

 

Det er om noget store potentielle ændringer for gaming segmentet, og noget vi forventer os meget af på Tweak.dk.


En kort gennemgang af vores CES Dag 1. Se frem til mange flere videoer den kommende uge.

 

Læs flere CES 2018 nyheder HER

 

Tak til vores sponsor, Plantronics for at gøre denne tur mulig.