5 tips: Genopdag din by med Google Maps

Google maps rejseguide
I en tid, hvor danskerne rejser mindre end normalt, er et oplagt alternativ at få det maksimale ud af sin egen by og gå på genopdagelse af den.

Med Google Maps som rejseguide er man kun få tryk fra tips og tricks til at opdage nye steder eller skjulte skatte, som man ellers ikke ville have opdaget - måske endda lige rundt om hjørnet.

Her følger 5 nyttige tips til folk, der kunne have lyst til at genopdage deres by og samtidig støtte lokale forretningsdrivende.  

1. Find din bys skjulte skatte: Hvis man trykker på “Gå på opdagelse”-menuen i Maps får man et overblik over fx de mest populære restauranter, barer, turistattraktioner mv. i området. Man bliver også præsenteret for de mest populære steder i “denne uge” og andre kulturelle trends.

2. Planlæg forud: Hvis man gerne vil undgå det største menneskemylder, kan man i Maps med fordel undersøge, hvilke tidspunkter at en given turistattraktion, restaurant eller lignende er mest besøgt i løbet af dagen.

3.Undgå myldretidstrafikken: I disse tider vil nogle formentlig også foretrække at benytte sig af offentlig transport, hvor der ikke er helt sort af mennesker. I Maps kan man se, hvornår der er mest fyldt i metro, S-tog og busser. Derudover kan man også se live-data på, hvor proppet, der er på stationer. 

4. Find dit match: Google Maps kan udregne ‘dit match’. Det vil sige, hvor stor sandsynlighed der er for, at du vil kun lide fx en restaurant. Scoren er blandt andet udregnet ud fra dine tidligere bedømmelser, steder du besøger etc.

5. Til de ubeslutsomme: Hvis man har svært ved at beslutte sig for, hvilken ret, man skal bestille, når man er ude at spise, så viser Maps også en liste med billeder af de mest populære retter fra mange restauranter. Det gør madbestillingen mere enkel.Læs også: Google + 10 ting som gør en forskel

Læs også: Google Maps bliver mere farverig og informativ


Source & Image credit:

Google pressemeddelelse