AUTHOR : Kasper Duelund Jensen
PUBLISHED : 2018-04-25 21:57:55

Fast & Furious som animationsserie på Netflix


Netflix er hjemstedet for mange interessante serier. Streamingsitets nyeste projekt indebærer Fast & Furious som animationsserie.

Netflix er hjemstedet for mange interessante serier. Streamingsitets nyeste projekt indebærer Fast & Furious som animationsserie.

 

Langt de fleste har før eller siden stiftet bekendtskab med Fast & Furious. Den populære film-franchise har over årene kastet intet mindre end otte film af sig.

 

Nu ønsker Netflix at bygge videre på franchisen – dog denne gang ved at producere en animationsserie i samarbejde med DreamWorks Animation Television. Det bekræfter Netflix i en nylig annoncering.

 

I modsætning til filmene ønsker Netflix ikke, at Dominic Toretto skal være animationsseriens hovedkarakter. Den rolle gives i stedet til fætteren Tony Toretto.

 

Plottet er, at Tony følger i fodsporene på Dom ved, at han og hans venner bliver rekrutteret af et agentbureau fra den amerikanske regering. Deres opgave bliver at infiltrere en racing-liga, der fungerer som platform for en forbrydelsesorganisation med planer om verdensdominans.

 

Vin Diesel skal sammen med Tim Hedrick, Bret Haaland, Neal Moritz, Chris Morgan stå for seriens produktion.

VORES PARTNERE

Synology
Olympus
Razer
MSI
Cooler Master
Cougar Gaming
Corsair
AMD
ASRock
Deepcool
Seasonic